Pablo Zabaleta sa vyjadril k možnému odchodu Lea Messiho z Barcelony. Uviedol, že by ho potešil jeho prestup do Manchestru City a zároveň komentoval problémy Messiho v Barcelone.

Messi

"Leo a Barça sú tak prepojení, že sme si nedokázali predstaviť, že by k tomu mohlo dôjsť. Jeho budúcnosť vyzerá byť neistá, inštitucionálna kríza v klube je komplikovaná. V dôsledku mnohých vecí nie je Messi šťastný. On je šťastný na ihrisku, je víťaz, rád súperí a chce to najlepšie pre Barcelonu. Z celého srdca mu želám, aby opäť našiel šťastie, uvidíme, či to bude v Barcelone."

Messi v City

"Viem, že nie je spokojný so súčasnou situáciou. Musí myslieť na to, čo je najlepšie pre jeho budúcnosť, aby sa vrátil do normálu a získaval trofeje. Neviem aké plány má City s Messim. Najlepšie bude, ak sa zameria na súčasnosť. Ak zmení klub, veľmi by ma potešilo, ak by si vybral City."

Barcelona

"Po mnohých rokoch mimo Španielska mi Barcelona chýbala. Vždy som cestoval do tohto mesta z rodinných dôvodov, ale chýbala mi aj prítomnosť, atmosféra a dobré jedlo. Oženil som sa s fanúšičkou Espanyolu, svadba s culé by nebola príliš dôveryhodná."

Trénerská kariéra

"Taký je plán, najviac ma to láka. Využijem čas v Barcelone, aby som si pohľadal nejaký kurz."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-11-27 10:34:16
Chyba v titulku :(
2020-11-27 12:03:04
Bude točiť kolesom v Mountfielde.