Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Amen" - Mundo Deportivo informuje, že Messi vzdal poslednú poctu Maradonovi krásnym gólom a dresom Diega z Newell's. Jeho presný zásah ako aj tie od Braithwaitea, Griezmanna a Coutinha uzavreli efektívne víťazstvo. Ďalšia absencia v obrane Barcelony: Lenglet si podvrtol členok. Real Sociedad remizoval s Villarrealom a je samostatným lídrom v tabuľke. Real Madrid na druhej strane získal len jeden bod z posledných 9. možných a Hazard sa opäť zranil. Denník píše o tom, že Grosjean sa opäť narodil po tom, čo po vlastných vyšiel z horiaceho monopostu. Remíza v súboji Tysona s Royom Jonesom Juniorom.

"Môj Bože!" - Sport informuje o emotívnej pocte Messiho pre Maradonu. Kapitán Barcelony mal pod dresom Blaugranas oblečený dres Newell's, ktorý kedysi nosil Diego a ukázal ho po strelení gólu. Barcelona si napravila smer na cestu v La Lige po vysokom víťazstve nad Osasunou a výbornom výkone Griezmanna, ktorý strelil pekný gól. Denník zhodnotil, že Zidane prehlbuje chaos v Reale. Grosjean zázračným spôsobom vyviazol živý z nehody a GP Bahrajnu vyhral Hamilton.

"Futbal a emócie" - L'Esportiu uvádza, že Barcelona vysoko vyhrala a udržala si stúpajúci výkonnostný trend z Kyjeva. Messi pečatil výsledok a gól venoval Maradonovi v drese Newell's. Jediným problémom je zranenie stopéra Lengleta, hoci sa zdá, že zranenie nie je vážne. Denník píše, že Grosjean vyviazol len ľahko zranený z nehody, počas ktorej sa jeho monopost rozlomil na kúsky a explodoval. Futsalisti Barcelony zaznamenali dôležité víťazstvo na palubovke Pozo po výhre 3:0. Espanyolu chýbala solídnosť, ale ukončil sériu neúspechov výhrou 2:0 nad Realom Zaragoza.

"Messi 10" - Marca píše o tom, že Messi venoval gól Maradonovi v drese Newell's a s vystretými rukami hľadel na oblohu. Barcelona sa vďaka vysokému víťazstvu zapojila do súperenia v La Lige. "27 sekúnd v plameňoch" - Grosjean sa opäť narodil po tom, čo jeho monopost narazil do zábran a on sám vyšiel z plameňov, ktorých teplota dosiahla 800 stupňov. Denník poukazuje na to, že Real v tejto sezóne zaznamenal už 22 zranení. Benzema poletí s mužstvo do Kyjeva. Tyson remizoval s Royom Jonesom po svojom návrate do ringu. Bývalý kapitán Atlética Gabi, oznámil ukončenie kariéry.

"V mene 10" - AS uvádza, že Messi oslávil gól proti Osasune v drese, ktorý Maradona obliekal v Newell's. Lenglet sa zranil a Griezmann odohral úžasný zápas. Denník píše o obavách o zdravotný stav Hazarda. Belgičan absolvuje druhú lekársku prehliadku, aby sa zistil rozsah jeho zranení. "Zázrak Grosjeana v Bahrajne" - Francúz vyviazol bez ujmy z hrozivej nehody. Hamilton vyhral preteky a Sainz bol piaty. Gól Oyarzabala drží Real Sociedad na čele tabuľky.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.