Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Plán stopér" - Koeman a klub sa zhodli, že vzhľadom na absenciu Piquého je potrebné kúpiť stopéra už v januári. Cieľom je Éric García, ale zvažujú sa aj skúsení zadáci zo zoznamu v tom prípade, ak City svojho hráča nepustí. Laporta: "Koeman dokáže ešte viac a Messi nám dá šancu." Messi a Griezmann už spolupracujú - v zápase s Osasunou si prihrali 26-krát, čo je najlepším výsledkom tejto dvojice v prebiehajúcej sezóne. Real si chce bez Hazarda zabezpečiť miesto v osemfinále Ligy Majstrov. Atlético hrá veľmi dôležitý zápas s Bayernom, v ktorom je množstvo absencií. Formula 1 je čoraz bezpečnejšia - takto si Grosjean zachránil život.

"Alarm na poste stopéra" - Koeman získal Arauja, ktorý zahrá spolu s Minguezom v zápase s Ferencvárosom. Zranenie Lengleta však nie je tak vážne, ako sa zdalo. Francúz bude pauzovať 10 dní. Laporta predstavil svoju kandidatúru, aby "zjednotil barcelonismo." Joan Rosell oznámil, že nebude kandidovať. Real chce odvetu v Kyjeve. Atlético sa pokúsi vybojovať postup v zápase s Bayernom. Španielsko postúpilo na Eurobasket 2022.

"Urobíme to opäť a urobíme to lepšie" - Laporta sa usiluje o znovuzvolenie za prezidenta FC Barcelona, neobzerá sa dozadu a za prioritu označil zlepšenie finančnej situácie klubu, aby vybudoval víťazný projekt s Messim. Kandidáti budú zbierať podpisy 19 dní uprostred vianočného obdobia. Lenglet vypadol z hry na 10 dní a Araujo môže byť dobrou možnosťou v Budapešti. Ticho, tu sa hrá - Spar Girona čelí najslabšiemu rivalovi z trojice, s ktorou zabojuje o postup do najlepšej osmičky. Stuani sa dnes vráti do Girony, mužstvo musí ukončiť zlú sériu v zápase s Mirandes. Grosjean nemá žiadnu zlomeninu a popáleniny na rukách nie sú závažné. Hokejbalová liga je na vysokej úrovni, je vidieť návrat dôležitých hráčov napriek pandémii.

"Maximálne požiadavky: toto je Liga Majstrov" - Real postúpi vďaka víťazstvu, ale prehra ho môže dostať na kraj priepasti. Benzema sa vracia na finále so Šachťarom. Zidane: "Prídu aj ťažké obdobia, ale v Reale si s nimi vieme vždy poradiť." Hazard si od futbalu oddýchne na 3 týždne. Marca rozdáva ocenenia v ženskom futbale. Suarez opäť s pozitívnym výsledkom na koronavírus... ale nie je to isté. Lewandowski nepricestoval na zápas do Madridu a vynechá súboj s Oblakom. Laporta má plán s Messim aj bez neho. Bývalý prezident je favoritom vo voľbách. Denník ukazuje aký vplyv má pandémia na ligu. Vysoké víťazstvo Španielska, vďaka ktorému postúpilo na Eurobasket. Ďalšia prehra Betisu.

"Ďalšie finále" - Zidane varuje pred rozhodujúcim zápasom so Šachťarom v Lige Majstrov. Real postúpi ak vyhrá, ale ak prehrá, postup nemá vo vlastných rukách. Benzema sa vracia. Hazard si nezahrá viac ako 3 týždne kvôli ďalšiemu svalovému zraneniu. Odvetný večer - Atlético chce poraziť Bayern bez Neuera a Lewandowskeho, aby sa vyhlo problémom. Nominácia Suareza nie je vylúčená. Laporta: "Messi dá Barcelone šancu. Finančná situácia je dramatická." Španielsko porazilo Rumunsko a zabezpečilo si postup na Eurobasket. "Systém halo zachránil Grosjeana" - piloti sú názoru, že práve vďaka tomu sme sa vyhli tragédii na posledných pretekoch. Betis krváca - tretia prehra v rade, tentokrát s Eibarom, ktorý unikol nebezpečenstvu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.