Francisco Trincão absolvoval tlačovú konferenciu pred zápasom Barcelony s Ferencvarosom, na ktorej odpovedal na niekoľko otázok novinárov.

[Marc Brau, Barça TV] Máte už istý postup zo skupiny a v posledných zápasoch ste hrali čoraz lepšie. Aké máte plány na zajtrajší zápas? Ako dôležité je udržať si tento imidž?

"Je to ďalší zápas, chceme vyhrať a pokračovať v tom, čo robíme. Chceme získať tri body."

[Sergi Ninou, RKB] V Barcelone si nestrelil zatiaľ žiadny gól. Si z tohto dôvodu nervózny alebo na to priveľmi nemyslíš?

"Je to výzva, ktorú chcem dosiahnuť. Snažím sa dennodenne pracovať a pomáhať mužstvu s gólmi, asistenciami, čímkoľvek... S časom bude všetko dobré a myslím si, že strelím veľa gólov."

[Vavel.com] Si spokojný s príležitosťami, ktoré dostávaš? Zvážiš svoj odchod ak ich nebude viac?

"Som spokojný s hrou v najlepšom klube na svete. Je to môj sen. Môžem si len odvádzať svoju prácu, myslím len na Barcelonu. Zostanem tu."

[Carles Ruiperez, La Vanguardia] V uplynulej sezóne si strelil 9 gólov a prihral na ďalšie 3. Chýba veľa k tomu, aby sme mohli sledovať Trincãa z Bragy?

"Myslím si, že nie. Je to otázka času. Budem naďalej pracovať a naberať sebadôveru."

[Diana Velasco, „10 del Barca”] Kto je podľa teba lepší? Messi alebo Cristiano Ronaldo?

"Nedá sa to povedať, pretože ide o dvoch najlepších hráčov na svete. Sú rôzni, neviem vybrať len jedného."

[Alba Cabrera, Culemania] Čo ťa v Barcelone v posledných mesiacoch prekvapilo najviac?

"Myslím si, že schopnosti spoluhráčov. Máme veľmi dobré mužstvo a môžem byť za to len rád."

[Nacional.cat] Čo očakávaš od tejto sezóny? Budeš plniť skôr druhoradú úlohu, naskakovať do zápasov v druhom polčase?

"Chcem hrať a moji spoluhráči tiež. Tréner si odvádza svoju prácu, ja svoju a tréner potom povie, či budem hrať. Pracujem, aby som hral vždy. So všetkými spoluhráčmi sa rozprávam rovnako, tiež s veteránmi. Snažím sa počúvať ich rady."

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2020-12-01 15:29:40
:) sympaťák
2020-12-01 15:48:52
Ako nechapem preco ludia nevidia rozdiel medzi -tym co striela vela golov a najlepsim hracom. Lebo ronaldo je dorby hrac ale predovsetkym je dobry utocnik a atlet. Narozdiel od neho messi nie len striela goly ale vie vytvarat uzasne sance ma skvely dribbling a podobne. Lebo potom mozem povedat ze aj ja som bol najlepsim hracom lebo ked sme hrali s kamaratmi zapasy tak som mal priemer 6 golov na zápas