Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"15/15" - Barcelona s mnohými rotáciami s ľahkosťou porazila Ferencváros a je jediným klubom s komplet víťazstvami v Lige Majstrov. Griezmann strelil gól pätičkou, po góle pridali aj Dembélé s Braithwaiteom. Barcelona obsadí prvé miesto v skupine v prípade, ak Juventus nevyhrá na Camp Nou vysokým rozdielom. Zidane v ohrození - vypadnutie z Ligy Majstrov by urýchlilo odchod trénera. Pochettino a Raul sú najväčšími kandidátmi, aby ho nahradili. Haas získal Schumacherovho syna.

"Festival v Lige Majstrov" - Barcelona vybojovala piate víťazstvo v Lige Majstrov v rade s vynikajúcim útočným tridente Griezmann-Braithwaite-Dembélé. Ultimátum pre Zidana - tréner je v ohrození a nahradiť ho môžu Pochettino či Raul. Giroud knokautoval Sevillu štvoricou gólov. Leo Messi dostal pokutu vo výške 600e za to, že vzdal hold Maradonovi, zároveň mu nezrušili žltú kartu.

L'Esportiu píše o vysokej výhre Barcelony v priebehu pol hodiny po bezchybnej hre. Plán 2.0 pre Koemana funguje. Griezmann, Braithwaite a Dembélé zahrali výborne a zápas sa skončil bez chýb. Barcelona je jediným tímom, ktorý získal 15 bodov, ale matematicky si ešte nezabezpečila postup z prvého miesta v skupine. Melamed bol kľúčový pri obrate Espanyolu v zápase s Cartagenou. Sabadell potrebuje body a ak ich získa na trávniku súpera zo spodku tabuľky ako napríklad Tenerife, tak o to viac. Barcelona vyhrala na výjazde v Aalborgu po vyrovnanej koncovke. Spar Girona zahrá s Jekaterinburgom.

"9. december - finále pre Zidana" - ak Real nepostúpi zo skupiny, bude to znamenať trénerov odchod. Klub vie o jeho veľkosti, ale hodnotí ho na základe súčasnosti. Tréner si uvedomuje svoju situáciu. Barcelona dávnych rokov - gól Braithwaitea padol po 33 prihrávkach. Giroud porazil Sevillu. Štyri góly Francúza zabezpečili. že Lopeteguiho zverenci nepostúpia z prvého miesta v skupine. Stephanie Frappart prvou ženskou rozhodkyňou v Lige Majstrov. Mladí hráči Villarrealu si dnes chcú zabezpečiť postup. Granade stačí bod. Ak Real Sociedad a Neapol vyhrajú, postúpia Španieli. Schumacherov syn má už isté miesto v stajni Haas na rok 2021.

"Odpočítavanie" - zápas proti Borussii rozhodne o budúcnosti Zidana. Klub mu garantuje udržanie pozície a verí v reakciu aj napriek množiacim sa zraneniam. Pochettino a Raul sú možnosťami na post trénera Realu. AS dnes udeľuje cenu solidarity Nadalovi, Casillasovi, Pau Gasolovi, Mirovi... Prechádzka Barcelony, rezerva opäť zažiarila. Štyri góly Girouda poslali Sevillu na druhé miesto. Suarez sa vrátil k tréningom. Trénuje individuálne a čaká na ďalší test. Gimenez si nezahrá v derby.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-12-03 09:47:16
Ta pokuta pro Messiho, to je šílené. Když už nezrušili tu kartu, tak dají ještě pokutu. To nevymyslíš