Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Po Pelého rekord" - Messi si oddýchol a vracia sa pripravený prekonať Pelého rekord v počte gólov strelených za jeden klub, teda 643 gólov. Koeman vyžaduje, aby Barcelona vyhrala všetky zostávajúce zápasy do konca roka. Dnes uplynulo 30 rokov od okamihu, kedy Stoičkov napadol rozhodcu. Zidane: "Nikdy som sa necítil nedotknuteľný, aj ako tréner." Luis Suarez sa vracia, aby vyriešil problém Atlética so strieľaním gólov. Márquez sa môže vrátiť o 6 mesiacov. Barcelona porazila Žalgaris pri návrate Jasikevičiusa.

"Nech fiesta pokračuje!" - Barcelona chce naďalej vyhrávať - v posledných 3. zápasoch strelila 11 gólov a neinkasovala ani jeden. Messi, Ter Stegen a Coutinho sa vracajú na stretnutie s Cádizom po tom, čo si v strede týždňa oddýchli. Koeman venuje pozornosť Tusquetsovi: "Jeho slová nepomáhajú." Začiatok sezóny v prípade Márqueza je ohrozený. Víťazný návrat Jasikevičiusa. Zidane sa pokúsi udržať si pozíciu v zápase so Sevillou, Real hrá opäť bez Ramosa.

"Pozitívne pocity" - Barcelona chce poraziť Cádiz, aby si zachovala vieru v zisk ligy a potvrdila zlepšenie, ktoré ukázala v posledných troch zápasoch. Messi mohol v roku 2005 odísť na hosťovanie do Cádizu, ale Rijkaard ho nepustil. Saras si môže vydýchnuť - Barcelona bola úspešná v teste v Kaunase. Spar porazil Schio a získal výhodu na ceste do štvrťfinále Euroligy. Zidane sa nachádza vo veľmi zložitej situácii, Real cestuje do Sevilly. Marc Márquez môže prísť o začiatok budúcej sezóny. Sabadell je jediným katalánskym mužstvom, ktorý vyhral v zápase prvého kola európskeho vodného póla.

"Určite sa z toho dostaneme" - povedal Zidane, ktorý dodal, že sa "necítim nedotknuteľný." Rakitić: "Vieme, čoho je Real schopný." Atlético chce získať post lídra so Suarezom v zostave. Messi sa vracia na zápas s Cádizom, ktorý dokázal poraziť veľké kluby. Gabi: "Atlético si teraz zaslúži, aby bolo favoritom." Fanúšikovia sa vrátia na štadión na finále Kráľovského pohára. Zvolený dátum je 4. apríla.

"Cítim sa silný, ale viem, kde som" - Zidane čelí Seville v prvom z troch 'finále', v ktorých je ohrozená jeho budúcnosť. Ramos trénuje, ale do Sevilly nevycestuje. Chýbať budú aj Mariano a Jović. Koeman upozornil Tusquetsa, keď povedal, že "jeho slová nepomáhajú." Messi sa vracia na zápas s Cádizom. Luis Suarez hlási návrat po prekonaní koronavírusu. Simeone zavedie rotáciu s ohľadom na zápas v Lige Majstrov. Márquez: "Sadnúť si na motocykel v Jerez bola chyba." Rusell dominuje na tréningoch v Hamiltonovom monoposte. Sergio Llull viedol obrat Realu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-12-05 10:25:46
Dnes si prajem Messiho hattrick, aby prekonal ten Peleho rekord konečne. Už sa nám rozstrieľal dokonca aj Griezmann, tak už by mohol aj Messi.