Marc-André ter Stegen odpovedal na otázky fanúšikov v rozhovore, ktorý zorganizoval Rakuten. Nemec napríklad prezradil, na akej pozícii by si chcel zahrať, ak by nechytal v bránke.

"Som veľmi šťastný, že som brankár. Rád hrám nohami a v poli, ale hru v bránke by som nevymenil za inú pozíciu. Nechcem v ničom nahradiť Busiho, v obrane by som nechcel hrať, ale v ofenzívnych akciách už áno."

"Nemám žiadny najlepší zákrok, užívam si hru aj zákroky. Možnože najlepší bol ten v roku, v ktorom sme vyhrali Ligu Majstrov a hrali sme s Bayernom. Nie vzhľadom na samotný zákrok, ale na moment, že sme nehrali najlepšie a bolo veľmi dôležité, aby sme neinkasovali gól. Trochu som zariskoval, ale tak to už niekedy býva."

"Vždy sa nájdu útočníci, ktorí nám narobia problémy. Po rokoch hry proti mnohým mužstvám je tu jeden hráč, s ktorým som to mal ťažké, pretože v pokutovom území mal ten správny cit. Bol to Aduriz. Aj iní sú veľmi dobrí, ale z nikoho nie som nervózny, pretože sa sústredím na to, aby som urobil všetko dobre a vtedy na nervozitu nie je čas."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

2 komentáre
2020-12-05 17:54:58
Priznám sa neviem kto to je ?
Lapi Premium
2020-12-05 20:13:08