Tréner Juventusu Turín neskrýval svoju spokojnosť s výhrou 3:0 nad Barcelonou a k tomu na Camp Nou.

"Pre nás bolo dôležité, aby sme zahrali spôsobom ako v poslednom derby proti Turínu. Keď začnete zápas takto sústredený, koncentrovaný a odhodlaný, vtedy prídu výsledky. V dnešnom zápase som videl oveľa väčšiu túžbu po hre na strane mojich hráčov, než hráčov Barcelony."

"Pripravili sme sa na tento zápas s plánom dominovať v strede ihriska s trojicou záložníkov proti dvom pivotom Barcelony. Vsadil som na McKennieho, pretože viem, že vie dobre hrať pressing a súperovi robil problémy počas vyvážania lopty."

"Náš taktický plán fungoval a vďaka dobrej hre sa nám podarilo vytvoriť niekoľko situácií na strelenie gólu. Najlepšie sme sa cítili s loptou na nohe, pretože sme využívali prevahu v strede poľa a mohli sme sa dlhšie udržať pri lopte a kontrolovať zápas."

"Cristiano mal dnes veľkú motiváciu, pretože čelil svojmu odvekému rivalovi Messimu, ale on je vo všeobecnosti motivovaný, všetko je to potom jednoduchšie. Dnes nám veľmi pomohol a nejde len o tie dva strelené góly."

"Do konca sezóny zostáva ešte veľa zápasov, ale dôležité je, aby sme vďaka takýmto zápasom ako dnes nabrali vietor do plachiet. Nemôžeme stratiť z dohľadu Serie A, pretože ide o súťaž, na ktorú sa teraz musíme sústrediť."

zdroj: Sky Sports Italia, La Gazetta dello Sport
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-12-09 01:25:04
Wow článok o 1 ráno
Klobúk dole, kľudne si ho mohol dat zajtra, ale ty si ho dal dnes ;)
2020-12-09 10:53:40
Dobrre povedal, proti naším 2 pivotom postavil 3 záložníkov, aby dominovali v strede, stalo sa.