Javi Gracia počas tlačovej konferencie pred zápasom s Barcelonou uviedol, že Katalánci prezentujú čoraz lepší futbal. Valencia napriek tomu myslí len na víťazstvo, tak ako pred každým zápasom.

Zmeny v strede poľa pred zápasom s Barcelonou

"Uvažujeme o rôznych možnostiach zmeny hráčov či rozostavenia. Vždy o tom premýšľame. Keď hovoríme o tvorbe hry, nie je to len otázka záložníkov. Je to spoločná zodpovednosť celého tímu. V tejto hernej fáze sa musíme zlepšiť. Dúfam, že to budeme robiť zo dňa na deň."

Transfery v januári

"Toto nie je časť mojej práce. Už som o tom hovoril, povedal som môj názor na túto tému. Prezident o tom vie a prijal rozhodnutie, ktoré považoval za vhodné. Neabsolvoval som žiadne stretnutie v tejto veci a nemyslím si, aby som mal. Neviem, či niekto príde alebo odíde."

Gaya a Maxi Gómez

"Obaja hráči sú dostupní. Neskôr vyberieme najlepšie možnosti."

Hodnotenie súpera

"Vidím Barcelonu, ktorá je zo dňa na deň lepšia. V posledných zápasoch s Levante a Realom Sociedad prezentovala čoraz vyššiu úroveň. Svedčí o tom výhra nad Sociedadom, ktorý patrí medzi najsilnejšie tímy v La Lige."

Zápas na utrpenie či radosť

"Myslím si, že zo všetkého po trochu. Aby sme sa tešili, trochu trpeli, ale nielen vo futbale, ale celkovo v živote. Nechcem vytvárať polemiku, ale súhlasím, že existuje veľa vecí, ktoré je potrebné zlepšiť. Realita je taká, že musíme súperiť a počas zápasov veľa trpieť, aby sme získali dobré výsledky."

Prípravy

"Zápasov je veľa. Máme štyri zápasy v priebehu 11 dní. Najdôležitejšie je, aby sme sa pripravili adekvátnym spôsobom a po vynaložení značného úsilia je potrebné vykonávať regeneračné práce. Na tréningoch, na ktorých sú všetci na podobnej úrovni, sa musíme sústrediť na prácu na zápasových úlohách."

Výhra nad Barcelonou

"Jedinou možnosťou, o ktorej pred zápasmi uvažujeme, je víťazstvo. Neskôr uvidíme, ako sa všetko vyvíja. Koncová známka môže byť dobrá aj napriek tomu, že prehráme. Vidím mužstvo, ktoré cíti zodpovednosť za to, aby odohralo dobrý zápas."

Spôsob hry

"Pokúsime sa byť odvážni a agresívni s loptou aj bez nej. Musíme byť agresívni pri vysokom presingu a disciplinovaní pred stiahnutom obrannom bloku, aby sme mali šancu. Musíme sa pokúsiť urobiť rozdiel v jednotlivých momentoch počas celého zápasu."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-12-19 13:48:15
Možná je, ale já to vidím takže, že hrajeme super ob zápas takže pokud mě dnes přesvědčí o opaku tak budu souhlasit s tím že se barca lepší