Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Final Four" - požadovaný počet 2257 podpisov získali len Laporta, Font, Freixa a Rousaud. Môžu sa tak uchádzať o post prezidenta FC Barcelona. Proces schvaľovania podpisov sa skončí vo štvrtok, voľby sa môžu posunúť v dôsledku pandémie. Barcelona dnes odletí do Cordóby s Araujom, ktorý bol taktiež povolaný. Hazardovi sa nedarí a kvôli tomu je jeho transfer spochybňovaný. Wanda Metropolitano po búrke privíta Sevillu. Barcelona predĺžila s brankárom Nielsenom zmluvu o 4 roky. Výzva pre Barcelonu v Moskve s niekoľkými absentérmi.

"SuperBarça na Superpohár" - Barcelona je pred turnajom v najlepšej forme v priebehu mimoriadneho januára. Koeman získal Arauja a mužstvo dnes letí do Córdoby s cieľom postúpiť do finále. Messi chce získať 37. titul. Laporta vyhral v počte podpisov. Len štyria kandidáti získali dostatočný počet podpisov. Real sa sústredí na zápas s Athletic. Hráči prileteli do miesta diania priamo z Osasuny.

"Zostali štyria" - Laporta, Font, Freixa a Rousaud predložili požadovaný počet podpisov, ktoré ešte musia byť schválené, aby sa mohli zúčastniť volieb. Formula 1 zostáva v Barcelone aj na ďalší rok a preteky sa budú konať od 7. do 9. mája. Cornejo navýšil náskok v Rely Dakar v kategórii motocyklov a Al-Attiyah stiahol 3 minúty na Peterhansela. Barcelona dnes odohrá v Moskve prvý z dvoch zápasov v priebehu troch dní. Sabadell remizoval s Lugo po penalte z 93. minúty a jesennú časť končí s 20 bodmi. Girona sa zlepšuje, ale s remizovala s Ponferradinou. Futbalistky Barcelony po troch dňoch v Madride letia do Almeríe na Superpohár.

"Supertest" - Zidane chce využiť Španielsky superpohár, aby Real dostal do starých koľají. Tréner si uvedomuje, že remízy s Elche a Osasunou vyvolali napätie a pochybnosti. Mužstvo ráno pricestovalo do Malagy a popoludní trénovalo. Carvajal a Jović budú takmer určite chýbať. Zápas Atlética so Sevillou je súboj dvoch mužstiev vo forme. Reakcia Kuba - Getafe porazilo Elche. Laporta podpismi prevalcoval iných a je favoritom vo voľbách. Anna Cruz opustila reprezentáciu, publikovala veľmi ostré vyhlásenie.

"Návod ako získa Mbappého" - AS publikuje podrobnosti finančného plánu na získanie Francúza. Ide o predaj hráčov za približne 100 miliónov eur a potrebu dosiahnuť príjmy na úrovni 800 miliónov eur po návrate fanúšikov na štadióny. Potrebné bude získať aj úver. Arktický zápas Atlética so Sevillou. Súboj strelcov Suareza a En-Nesyriho, návrat Trippiera. Stretnutie sa odohrá pri teplote -3 stupne. Real je už v Malage bez Carvajala. Obranca má svalové zranenie a mužstvo absolvovalo tréning. Laporta získal raz toľko hlasov ako Font. Freixa a Rousaud taktiež získali dostatočný počet hlasov. Koronavírus útočí na NBA. V priebehu 24 hodín boli preložené 3 zápasy, čo súťaži neprospeje. Dnes sa vedie debata o nových protokoloch.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.