Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Do finále" - Mundo Deportivo informuje, že Barcelona bez Messiho zvíťazila nad Realom Sociedad po penaltovom rozstrele. Hrdinami veľmi ťažkého semifinále boli Ter Stegen, ktorého výkon je možné opísať len v superlatívoch, a tiež strelec rozhodujúceho gólu Riqui Puig. Futbalistky Barcelony zas v Španielskom superpohári prehrali po penaltovom rozstrele s Atléticom Madrid. Denník píše, že Moussa Dembélé prichádza na hosťovanie do Atlética Madrid za 1,5 milióna eur. Prvý titul pre Pochettina, keď PSG vo Francúzskom pohári porazil Marseille 2:1. Barcelona a Heurtel rokujú o odchode Francúza.

"Hrdina!" - Sport píše, že Ter Stegen potiahol Barcelonu do finále Španielskeho superpohára. Barcelona postúpila vďaka jeho trom magickým zákrokom v priebehu zápasu a potom dvojici chytených pokutových kopov v penaltovom rozstrele. Denník píše aj o bolestivom vypadnutí futbalistiek Barcelony zo Španielskeho superpohára po penaltovom rozstrele.

"Svätý Marc" - L'Esportiu porovnáva Ter Stegena s apoštolom po božskom výkone, keď chytil 2 penalty počas rozstrelu. Jeho výkon dostal Barcelonu do finále. Puig na seba vzal rozhodujúci pokutový kop. Messi nehral kvôli svalovým problémom. Rousaud neprešiel overením podpisov, čo vzbudzuje podozrenie. Futbalistky Barcelony boli lepšie ako Atlético, ale chýbala im efektivita a v semifinále Španielskeho superpohára vypadli po penaltovom rozstrele. Joventut porazil Malagu v Európskom pohári. Cornejo mal nehodu a odstúpil, o triumf na Rely Dakar zabojujú Benavides a Brabec.

"Ter Lepší" - Marca píše, že Ter Stegen nahradil chýbajúceho Messiho úžasnými zákrokmi v predĺžení a penaltovom rozstrele. Skvelá hra od Realu, ktorý mal s Januzajom blízko k postupu. "Prvá veľká výzva" - denník píše, že Hazard a Williams povedú útok Realu a Athletic na ceste do finále Španielskeho pohára. Atlético už hovorí o predĺžení zmluvy s najlepším trénerom dekády. "Musíme na seba vziať transparent európskych šampiónov," povedal Ribera, tréner reprezentácie Španielska v hádzanej pred majstrovstvami sveta. Futbalistky Atlética postúpili do finále Španielskeho pohára po víťazstve v penaltovom rozstrele.

"Na Los Leónes" - AS píše, že v semifinále s Athletic si zahrá aj Hazard, pre ktorého pôjde o test. Madridský denník informuje, že Benzema strelil baskickému mužstvu viac gólov, než komukoľvek inému. "Dáme zo seba všetko. Sme dva zápasy od titulu," povedal Marcelino. "Keď chýba Messi, je tu Ter Stegen," nemecký brankár vybavil Barcelone postup do finále vďaka skvelému výkonu. Dembélé je už Rojiblanco. Klub z Madridu oficiálne potvrdil jeho hosťovanie. Atlético si zabezpečilo možnosť kúpiť hráča za 33,5 milióna eur. Denník píše o odložených basketbalových zápasoch Realu s Červenou Zvezdou a Obraidom. Alcaraz zahrá na svojom prvom Grand Slame na Australian Open len vo veku 17 rokov. Pochettino získal prvú trofej v Paríži, keď PSG porazil Marseille.

zdroj: fcbarca.sk
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.