Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Bez viery" - Barcelona prehrala v predĺžení po rozhodujúcom góle od Williamsa. Athletic v zápase ukázal viac viery. Dva góly Griezmanna nepriniesli nič, hoci Barcelona dvakrát viedla. Messi videl červenú kartu za agresivitu. Anglické clásico sa skončilo bezgólovou remízou. Navalcarnero porazil Eibar a je už v osemfinále Copa del Rey. Prvá výhra Španielov na MS v hádzanej.

"Už ste to mali!" - Barcelona umožnila, aby jej Superpohár unikol, keď vyrovnávajúci gól inkasovala v 90. minúte a v predĺžení prehrala. Mužstvo Ronalda Koemana sa dvakrát ujalo vedenia vďaka Griezmannovi, ale Athletic sa nevzdal a otočil výsledok. Potom zas urputne bránil. Messi ukončil zápas s červenou kartou.

"Smútok" - Barcelona nevyhrala Superpohár, ktorý v 90. minúte mala v rukách. Prehrala v predĺžení a Messi v poslednej minúte videl červenú kartu. Hráči nehrali dobre a dvakrát si nedokázali udržať náskok po góloch Griezmanna. Španielsko porazilo Poľsko na MS v hádzanej. Espanyol zaplatil za chyby vypadnutím. Osasuna nebola lepšia, ale dokázala využiť šance, ktoré mala. Ferran Latorre spomína na zosnulého Sergiho Mingota.

"Supergól, supermajster" - Athletic získal superpohár po peknom góle od Williamsa. Vyhral po predĺžení, keď vyrovnal v 90. minúte. Je to tretí Superpohár pre tento klub. Dva góly Griezmann. Marcelino získal titul, keď porazil Real aj Barcelonu. Messi zaútočil na Villalibreho, videl prvú červenú kartu v Barcelone a môže byť suspendovaný na 2-4 zápasy. Navalcarnero je už v osemfinále Copa del Rey, keď tentokrát vyradil Eibar. Carolina Marin začala výborne - vyhrala turnaj v Thajsku, porazila číslo 1. Jović strelil dva góly v priebehu 28. minút. Podarilo sa nájsť telo zosnulého Sergiho Mingota. Španielsko tesne porazilo Poľsko.

"Athleeetic!" - Marcelinov tím vyrovnával v 90. minúte a získal titul po peknom góle od Williamsa z predĺženia. Messi bol vylúčený za napadnutie Villalibreho. Jović v Nemecku ožil. Srb strelil dva góly v priebehu pol hodiny a počas debutu zabezpečil pre Eintracht výhru. Navalcarnero vyhral nad Eibarom po dvoch góloch Esnaidera. Španielsko je už lídrom po agonickej a kľúčovej výhre nad Poľskom. Carolina Marin porazila Tzu Ying, ktorá je číslom jeden na svete a vyhrala Thailand Open.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-01-18 11:40:47
Je pěkný, že většina španělských novin řeší na hlavní stránce messiho červenou než, že bilbao vyhralo pohár :D