Katalánsky denník Sport vo svojom dnešnom vydaní informuje o možnej výmene hráčov medzi Barcelonou a Paris Saint-Germain. V lete si dres môžu vymeniť Lionel Messi s Kylianom Mbappém.

Médiá v Španielsku píšu v poslednom čase o tom, že nie je vôbec isté, aby Messi po tejto sezóne zostal na Camp Nou aj v nasledujúcich rokoch. Skôr sa črtá jeho odchod. Včera tlač priniesla výroky Leonarda, športového riaditeľa PSG, pre France Football: "Špičkoví hráči ako Messi sa na zozname PSG nachádzajú stále. Samozrejme, teraz nie je čas, aby sme o tom hovorili alebo o tom snívali. Ale sedíme za veľkým stolom s klubmi, ktoré túto záležitosť pozorne sledujú. Teda, vlastne ešte nesedíme, ale máme tam rezervované miesto. Pre istotu. Štyri mesiace do konca sezóny je vo futbale večnosť, najmä počas tohto obdobia," uviedol Leonardo, čím potvrdil záujem Parížanov o Messiho.

Mať v tíme tri hviezdy je však z pohľadu Finančného Fair Play nemožné aj pre tak bohatý klub ako PSG. Ak Parížania chcú Messiho, jeden z dvojice Neymar - Mbappe musí odísť a skôr to vyzerá na druhého menovaného, ktorý s mužstvom odmieta predĺžiť zmluvu. Ak Mbappe skutočne zamieri preč z Parku Princov, v tom prípade sa klub pokúsi získať Messiho. Mladý francúzsky útočník si to však môže zamieriť na Camp Nou práve miesto Argentínca. Bude však veľmi zaujímavé sledovať vývoj celej situácie.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: sport.es

Diskusia

10 komentáre
2021-01-20 10:12:54
Snivajte s nami. Mbappe uz davno povedal ze fandi realu, kde naviac trenuje jeho krajan. A real narozdiel od nas nie je na pokraji banķrotu
2021-01-20 10:16:15
Dembele Mbappe Fati by nebolo vôbec od veci ale to môžme plnohodnotne snívať