Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Poníženie" - Real vypadol z Kráľovského pohára po predĺžení, pritom Alcoyano hral s desiatimi hráčmi. Nečakaná prehra Realu so súperom, ktorý hral so srdcom, začína krízu mužstva Zidana. Dohoda vo veci Garcíu - Riadiaca komisia, kandidáti na prezidenta aj Koeman sa zhodli, že príde v lete. Barcelona zahrá s Cornellà bez Messiho a Desta, ale so silným kádrom, pretože nechce prekvapenia. Atlético hrá na Ipurua s Eibarom. CR7 a Morata zabezpečili Superpohár pre Juventus. Parets si uctil pamiatku Sergiho Mingota.

Aj Sport umiestnil na titulku prehru Realu Madrid, ktorý sa skompromitoval a po predĺžení prehral s Alcoyanom hrajúcim v desiatich a vypadol tak z Copa del Rey. Zidane zaviedol veľké zmeny, no bol tvrdo zasiahnutý, keď prišiel o šancu vyhrať ďalšiu trofej. Koeman bez Érica Garcíu - kandidáti odložili transfer na jún a voľby zostávajú v platnosti na 7. marca. Barcelona, pozor na Cornellà. Katalánci zahrajú s náhradníkmi na veľmi ťažkom teréne.

"AlKOyano" - Real sa skompromitoval a vypadol z pohára hneď po prvom zápase, keď po predĺžení prehral s tímom zo Segunda B División. Barcelona sa vracia do hry po prehre v Superpohári. Čelí Cornellà, ktorá vyradila Atlético. Futbalistky Barcelony sa vrátili do hry v lige, nad Rayom vyhrali 7:0. Voľby prezidenta v Barcelone sa budú konať 7. marca. Futsalisti Barcelony vyhrali nad Riberou a zahrajú si o pohár Španielska. Joventutu sa darí v európskej lige. Teraz porazil Nanterru a po dvoch kolách má na konte plný počet bodov. Sedis porazil Namur a o postup sa pobije s domácim tímom. Spar čaká Jekateringburg, no myslí už na zajtrajší zápas s Schiom.

"Pred touto hanbou sa neukryje nikto" - Alcoyano zo Segunda B porazil Real Madrid v pohári, pritom hral len v desiatich. Vypadnutie z 1/16finále Copa del Rey je najhoršou prehrou v ére Zidana. Brankár José Juan je miestny hrdina. Zidane: "Stane sa to, čo sa musí stať." Koeman nechce pripustiť ďalšie prekvapenie. Barcelona po Superpohári nechce prežívať ďalší strach. Atlético chce navýšiť svoj náskok, s Eibarom zahrá bez Kokeho. Carlos Alcaraz: "Vidím ako hrám v historických zápasoch." Výhra je pre Španielov ako zlato - víťazstvo nad Nemeckom im prinesie takmer postup do štvrťfinále MS. Ødegaard je blízko opätovného hosťovania v Reale Sociead.

"V rozpakoch" - Aj madridský denník AS na titulke píše o potupnom vypadnutí Realu Madrid z Copa del Rey už v prvom kole. Alcoyano otočilo priebeh 1/16finále a vyradilo Real z pohára. Los Blancos prišli o možnosť získať druhý titul. Zidane už nemá nič isté. "Hra na umelej tráve nie je futbal" - Koeman má výhrady voči povrchu na štadióne Cornellà. Kandidáti na prezidenta FC Barcelona odmietli podpísať Érica Garcíu už v januári. "Dembélé vstupuje na scénu" - Francúz by mal odohrať svoje prvé minúty v zápase proti Eibaru. Movistar+ a DAZN spájajú sily, aby ponúkli ešte viac športu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-01-21 09:06:34
Koukám, ze Real je na tom stejně jak mi neprochází moc v dobrým období...
2021-01-21 10:38:08
Verim, ze nam sa bude darit lepsie ako Realu ... :) snad budu hrat mladi, dobre namotivovany....