Zimné prestupové obdobie v roku 2021 prebieha v plnom prúde a médiá chrlia špekulácie týkajúce sa aj katalánskej Barcelony, ktorá však na prestupy nemá ani deravý groš. Pozrime sa bližšie na to, ako to z pohľadu Barcelony vyzerá na trhu dnes.

Juan Bernat

Mundo Deportivo: Ľavý obranca si takmer od začiatku tejto sezóny lieči zranenie, ale do hry by sa mal vrátiť niekedy v marci. Kontrakt s PSG má však platný len do konca júna. Bernat sa naďalej nachádza na prestupovom zozname športového vedenia Blaugranas a niektorých kandidátov na prezidenta. Aj preto sa môže stať jedným z kandidátov na prestup na Camp Nou. Ak Barcelona predá Juniora Firpa a liečba v prípade Bernata bude prebiehať podľa plánu, mohol by sa stať alternatívou miesto Jordiho Albu.

Éric García

Sport: Obranca Manchestru City počas letného prestupového obdobia ponúkol zo svojho vrecka 2 milióny eur, len aby sa mohol pripojiť k Barcelone. Katalánsky klub gesto ocenil, ale požiadavky Manchestru City boli v tom čase privysoké na to, aby sa transfer uskutočnil. The Citizens totiž požadovali 20 miliónov eur.

Sergio Agüero a David Alaba

Tejto téme sme sa venovali v tomto článku.

Éric García, Georginio Wijnaldum a Memphis Depay

Mundo Deportivo: Ronald Koeman si želá prestup všetkých troch hráčov, s ktorých príchodom počítal už počas leta. To sa však nestalo realitou, hoci príchod Depaya a Garcíu považoval za prioritu. Týchto hráčov majú na prestupovom zozname aj iné kluby ako PSG či Juventus. Wijnaldum na druhej strane nesúhlasil s predĺžením zmluvy s Liverpoolom.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2021-01-23 17:08:06
Holanďanov nepotrebujeme
skatchandcode Premium
2021-01-23 17:56:53
Depay i Wijnaldum by určitě pomohli...oproti tomu co tam běhá teď