Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Líder De Jong" - Frenkie bol kľúčom k piatemu víťazstvu Barcelony na výjazde v rade. Barcelona bola efektívna a dominovala. Holanďan strelil gól a asistoval Puigovi, pre ktorého to bol prvý gól v lige. Manchester United vyradil z FA Cupu Liverpool, ktorý je v kríze. Obrat Atlética - João, Suarez a Correa odpovedali na gól Rocica. Obrovský výprask a množstvo trojbodových hodov zverencov Sarasa. McGregor dostal KO prvýkrát v kariére.

"V laufe!" - štvrtá ligová výhra Barcelony v rade po škaredom, ale kľúčovom zápase s Elche. De Jong je v útoku úžasný - strelil svoj štvrtý gól v sezóne, tretí v lige. Riqui Puig sa opäť ukázal, na trávnik sa dostal v 86. minúte a uzavrel skóre zápasu gólovou hlavičkou. Ødegaard sa dnes stane hráčom Arsenalu. Skvelý obrat Atlética, ktoré opäť nezakoplo. Barcelona nadelila historický výprask mužstvu zospodu tabuľky.

L'Esportiu poukazuje na to, že Barcelona vyhrala piaty výjazdový zápas v lige v rade, z hry toho veľa neukázala, ale dominovala v zápase s mužstvom, ktoré môže vypadnúť. Štandardná situácia dala Sabadellu bod v zápase s Almeríou. Strelecký festival basketbalistov Barcelony, ktorá je vo forme. Manresa prehrala s Tenerife, pretože mala zlý deň v streľbe za tri body. Ogier vyhral po ôsmykrát v Montecarlo a na konte má už 50 výhier.

Marca informuje, že Luis Suarez strelil ďalší rozhodujúci gól za Atlético, tentokrát v deň svojich narodenín. Uruguajčan sa vyrovnal En-Nesyrimu v tabuľke strelcov a v prípade Atlética rozhodol o výsledku v 4. z 5. posledných zápasov. João Felix sa vrátil do základnej jedenástky a strelil gól + na ďalší prihral. De Jong bol kľúčový v zápase Barcelony - zaznamenal gól a asistoval Puigovi vo víťaznom zápase bol iskry. Carolina Marin je v roku 2021 neporazená po ďalšej výhre v Thajsku. Španielsko musí poraziť Maďarsko, aby sa vyhlo Francúzsku. McGregor utŕžil KO. Ogier po ôsmykrát vyhral v Montecarlo, čo predtým nikto nedokázal. Stará garda Realu sa zastala trénera. Ødegaard odíde na hosťovanie do Arsenalu a klub zarobí 2 milióny euro.

"Pol titulu" - João Felix, Luis Suarez a Correa otočili stav zápasu s Valenciou, ktorá viedla po góle Racica. Atlético si tak posilnilo post lídra a má 7-bodový náskok, k tomu má jeden zápas k dobru. Uruguajčan oslávil 34. narodeniny gólom a vyrovnal sa En-Nesyrimu na čele klasifikácie strelcov. Barcelona získala pokojné víťazstvo, góly strieľali De Jong a Puig. Ødegaard dnes prestúpi do Arsenalu. Real na hosťovaní zarobí 2 milióny eur. Carolina Marin je v Thajsku nezastaviteľná. Získala druhý titul v rade, jednotku porazila bez straty setu. Španielsko hrá s Maďarskom a víťaz zápasu sa vyhne štvrťfinále s Francúzskom.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.