Martín Lasarte bol hosťom rádia Marca, v ktorom sa vyjadril k forme Luisa Suareza. Jeden z objaviteľov talentu uruguajského útočníka uviedol, že Atlético urobilo skvelý obchod.

"Atlético Madrid sa prispôsobilo Luisovi Suarezovi. Teraz má vhodného partnera pre Joãa Felixa. Z 18. striel strelil 12 gólov, to je úžasné. Klub musel zmeniť svoj štýl, aby mohol využiť prednosti Luisa, ale profitujú z toho obe strany."

"Som presvedčený, že v Barcelone mnohí ľutujú, čo sa stalo. Rozhodnutia vedenia niekedy nie sú správne. Zdalo sa, že Luis pomaly schádzal z piedestálu a potom ožil, prežíva druhú mladosť na novom mieste. Je možné, že urobil dobre, keď opustil zónu komfortu na Camp Nou. Barcelona sa z tohto príbehu musí poučiť."

"Keď som Luisa spoznal, bol mladým chalanom, ktorý urobil dojem na všetkých. Mal veľmi vysokú efektivitu. Sebastian Abreu žartoval, že v deň, keď na tréningu kopol Suareza, mali ho vyhodiť z práce. Jeho silnou stránkou sú strely, góly dokáže strieľať mnohými rôznymi spôsobmi."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-01-26 15:12:21
Suarezov tyzdenny plat v barcelone 450.000 euro, tyzdenny plat v atleticu 125.000 euro. U nas znizenie platu odmietal! Tomu hovorim srdciar!
2021-01-26 15:33:30
Hlavne ze Koemanov projekt zachranuju novy hraci co mozno len Pedri nasiel daku u sinergiu s Messim. KEd som nedavno videl video a ten Koemanov xsicht ako vysvetluje ze Barca ma stary kader a chce to mladu krv az mi je zle.