Marcelino na tlačovej konferencii po zápase s Barcelonou uviedol, že jeho mužstvo neodohralo dobrý prvý polčas, ale v tom druhom bolo lepšie ako domáca Barcelona.

Analýza zápasu

"V prvom polčase bola naša hra ďaleko od toho, čo očakávame. Ukázali sme však, čo vieme a druhý polčas bol už taký ako naše posledné zápasy s Barcelonou s výnimkou toho prvého polčasu. Som veľmi spokojný s tým, ako moje mužstvo bojovalo a ako odvážne bolo v druhom polčase. To nám jasne ukazuje cestu, po ktorej musíme ísť. Moje pocity sú také, že remízu nemožno považovať za nespravodlivý výsledok."

Bol faul, po ktorom Messi strelil gól z priameho kopu?

"Rozhodca odpískal faul a ja k tomu nemám čo povedať. Z takej diaľky sa to nedá posúdiť, nevidel som to."

Reakcia po prestávke

"Druhý polčas bol z našej strany veľmi dobrý, Barcelone sme narobili problémy. Unai si pripísal dobrý zákrok pri hlavičke Pjanića a Barcelona potom strelila gól, no boli sme nebezpeční pred jej bránkou a donútili sme ju brániť. Vo všeobecnosti a rešpektujúc každý názor, moje pocity sú také, že v druhom polčase sme boli lepší ako Barcelona. To hovorí veľa o práci našich hráčov a o tom, čo chce Athletic dokázať. Som veľmi spokojný, že v zápase s Barcelonou ukázali takúto úroveň hry."

Únik zmluvy Lea Messiho

"Leo Messi je mimoriadnym hráčom a opäť raz to dokázal v zápase proti nám."

zdroj: as.com marca.com
foto: twitter

Diskusia

12 komentáre
2021-02-01 15:49:07
???
2021-02-01 15:54:30
Tomuto šašovi reálne preplo. Barca bola po celý zápas jednoznačne lepšia a môžu byť radi že nedostali päťku minimálne, banda priemerákov.