Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Neodpustiteľné" - Mundo Deportivo informuje, že Barcelona prišla o víťazstvo po naivnom zákroku Lengleta a prísnej penalte. Proti Cádizu po úvodnom góle Messiho nebola schopná uzavrieť zápas a na Atlético stráca 8 bodov. Jordi Alba upozorňuje, že za to môžu hráči a Koeman priznal, že je viac nahnevaný ako po zápase s PSG. Denník píše, že dnes sa bude konať ekonomická debata a tri kandidatúry budú hájiť svoje projekty. Množstvo absencií v Reale pred súbojom s Atalantou. Monako porazilo PSG a ukázalo Barcelone cestu. Djoković vyhral svoj 9. titul v Austrálii. Oznámenie príchodu Gasola najneskôr v stredu.

"Neodpustiteľné" - aj Sport informuje o tom, že Barcelona nevyužila zakopnutie Atlética po neuspokojivej remíze na Camp Nou, ktorá je znemožnila stiahnuť náskok vedúceho celku. Messi otvoril skóre zápasu z pokutového kopu, ale Blaugranas dominovali bez efektivity a ďalší absurdný pokutový kop zabezpečil pre Cádiz remízu. "Som viac sklamaný ako v utorok," povedal Koeman. "Je to tvrdý a bolestivý úder," priznal Piqué. Denník informuje, že Barcelona má 48 hodín na transfer Gasola, pretože v stredu sa uzatvára prestupové obdobie Euroligy. Djoković zmietol Medvedeva a kraľuje v Melbourne.

"Bez slov" - L'Esportiu píše, že Barcelona odohrala poľutovaniahodný zápas a nedokázala doraziť slabého súpera, ktorý vyrovnal z pokutového kopu po jedinej strele na bránku. Zverenci Koemana nevyužili šancu na to, aby stiahli náskok Atlética na 6 bodov. Girona porazila Castellon 2:1, hoci koncovka bola pre mužstvo znepokojivá. Djoković vyhral nad Medvedevom a dosiahol 18. grandslam v kariére. Polovicu z nich získal na Australian Open, kde neprehral žiadne finále. Adel Mechaal a Esther Guerrero vyhrali národný šampionát v ľahkej atletike a na pódiu sa dostali ešte traja Katalánci. Barcelona môže zaregistrovať Gasola do Euroligy už len dnes a zajtra, aby mohol nastúpiť v tejto súťaži.

"Rozlúčka s La Ligou?" - Marca píše, že Barcelona nevyužila zakopnutie Atlética. Cádiz vyrovnal dve minúty pred koncom zápasu, ktorý Barcelona nedokázala uzatvoriť. Barcelona stráca na lídra 8 bodov. "Djoković kráľom Austrálie" - Srb v troch setoch porazil Medvedeva. Denník ohlásil rozhovor s Alexom Márquezom, ktorý sníva o titule. Španielski basketbalisti uzavreli kvalifikáciu na Majstrovstvá Európy, keď zdolali predtým neporazený Izreal.

"Barcelona sa vyradila," tvrdí AS potom, čo Cádiz vyrovnal na Camp Nou v 89. minúte. Hráči Koemana nevyužili prehru Atlética Madrid na to, aby stiahli z náskoku. Ak Sevilla porazí Osasunu, predbehne Barcelonu na treťom mieste. Posledné testy ukázali ľahké zranenie Benzemu. Útočník a Zidane dnes rozhodnú, či hráč odletí do Bergama na zápas Ligy Majstrov. Atlético odcestuje do Bukurešti bez Gimeneza a zajtra sa pokúsi odčiniť svoje zakopnutie v La Lige zápasom proti Chelsea. Djokovića delia od rekordu Nadala a Federera už len 2 grandslamy. Maria Vicente bez zlata z dôvodu chyby rozhodcu.

zdroj: fcbarca.com
oto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-02-22 08:17:20
Nemám slov
2021-02-22 08:59:41
Takto vyzerá, keď hráci s trénerom vsetko analizujú a potom nic .V základe nastupujú rovnako bez ohľadu na formu, tréner nereaguje na priebeh zápasu včas a zmenu robí po 80-tej minúte a náhradu výberie nešťastne.