Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Prvé finále" - Barcelonu dnes čaká prvý z dvoch zápasov so Sevillou, ktoré definujú jej budúcnosť v lige a pohári. Araujo je pripravený hrať a Koeman zvažuje taktickú zmenu: vsadiť na klasickú deviatku, ktorá bude otvárať priestor s Messi vzadu. Korešpondenčné hlasovanie bolo ukončené s viac ako 20 000 hlasmi. Real sleduje, čo sa udeje s Mbappém v PSG. Dobrý žreb pre Villarreal a Granadu v osemfinále Európskej ligy. Líder Euroligy zakopol v Palau v zápase s dobrým súperom.

"Bitka na Pizjuán" - Barcelona dnes odohrá prvé z dvoch finále v rade v kľúčovom kole pre ligovú sezónu. Koeman sa posilnil, získal Arauja a chce zvíťaziť nad priamym súperom, aby vyvinul tlak na Real a Atlético. Koeman: "Veteráni nemôžu robiť všetko sami." Barcelona zakopla v zápase s Asvel, ktorý dobre bránil. Debata na tému Espai Barça. Zidane má obavy z dôvodu deviatich chýbajúcich hráčov. Debut Carlosa Sainza vo Ferrari.

"Kľúčový" - Barcelona hrá o tretie miesto v tabuľke, svoju úlohu v La Lige a atmosféru v tíme. Zápas so Sevillou čaká Barcelonu aj v stredu. Klub žiada katalánsku vládu o to, aby socios mohli vycestovať mimo okres s cieľom hlasovať vo voľbách. V zápase s Asvel zahrali dobre len Davies a Mirotić, súper Barcelony bol skvelý v obrane. Barcelona zostáva lídrom, ale má menší náskok. Nevyužitý pokutový kop z 90. minúty stál Sabadell dva body. V Katalánsku je opäť povolený šport, ale ten amatérsky je stále zakázaný. Sabadell a Mataró zabojujú o dobrý výsledok, aby sa priblížili k štvrťfinále Euroligy. Cádiz dnes nezahrá s Gernika z dôvodu koronavírusu v baskickom tíme.

"Messi: dvere pre Barcelonu sú otvorené" - Argentínec sa pri rozhodovaní o svojej budúcnosti bude riadiť skôr športovým, než finančným projektom. Plány nového prezidenta môžu presvedčiť Messiho k zotrvaniu, ak sa podarí vybudovať konkurencieschopné mužstvo. Transfery typu Agüero, Håland, Kante či Firmino by Lea mohli presvedčiť. Barcelona a Sevilla dnes hrajú v lige a o 4 dni sa stretnú v pohári. Sergio Ramos je bližšie k podpisu zmluvy, potrebné je ešte jedno stretnutie s Florentinom. Dobrý žreb osemfinále Európskej ligy pre španielske kluby. Dynamo Kyjev a Molde sú súpermi Villarrealu a Granady. Sainz predstavený vo Ferrari: "V priebehu piatich rokov chcem získať titul." "Prekonať Leclerca bude ťažké, ale pokúsim sa."

AS píše, že Varaneho kontrakt končí v roku 2022 a bude ťažké ho predĺžiť. Ak sa záležitosť neposunie dopredu do júna, Real bude analyzovať ponuky za obrancu. Je to hráč, na ktorom je možné zarobiť najviac - jeho hodnota je 70 miliónov eur. Sevilla a Barcelona si zahrajú v lige a neskôr aj v pohári. Araujo sa vracia na zápas kandidátov na dvojicu titulov. João Felix nedokáže pozdvihnúť hlavu. V zápase s Villarrealom by mal zasadnúť na lavičku a gól nestrelil už vyše mesiac. Carlos Sainz: "Mojim cieľom je získať titul v priebehu piatich rokov." Ferrari predstavilo Španiela, ktorý je optimista. Dobrý žreb osemfinále Európskej ligy: Dynamo Kyjev VS Villarreal a Granada VS Molde.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-02-27 09:37:21
Treba našim veriť napriek nestálym výkonom. Visca el Barça!