Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Skvelá Barça" - Mundo Deportivo informuje, že Barcelona sa drží v boji o titul, odohrala jeden zo svojich najlepších zápasov. Dembélé a Messi strelili po góle, objavil sa strach zo zranenia Arauja, zranil sa aj Pedri a ten si v Copa del Rey nezahrá. Dnes sa bude konať prvá diskusia trojice kandidátov na prezidenta FC Barcelona. Denník píše, že Real zvažuje umiestniť Varana na prestupový trh. Manchester City zaznamenal svoju 20. výhru v rade. Španielske hráčky rugby rozbili Holanďanky a získali svoj ôsmy titul z európskeho šampionátu. Kľúčový test spochybňovaného lídra La Ligy na pôde Villarrealu.

"Áno, je to možné" - Sport píše, že Barcelona je už na druhom mieste a po brilantnom víťazstve nad Sevillou po góloch Dembélého a Messiho sa plne hlási do boja o ligový titul. Koeman vsadil na troch stopérov a tím odohral výborný zápas, ktorý otvoril cestu k obratu v Copa del Rey. Pedri sa zranil a v odvete pohára si nezahrá. Denník analyzoval, či športové sekcie Barcelony majú nejaký význam. Atlético hrá s Villarrealom o všetko. City rozhoduje súperenie v Premier League.

"Znovuzrodenie" - L'Esportiu píše, že Barcelona dosiahla na štadióne Seville pozoruhodné víťazstvo, ktoré ju drží pri živote v La Lige a dáva jej nádej na obrat v semifinále pohára proti rovnakému súperovi. V ženskej volejbalovej Eurolige Sabadell porazil Olympiakos a Mataró prehral s USVE. Pokiaľ ide o mužskú volejbalovú ligu, Sabadell remizoval s Mediterrani a Barcelona prehrala s Mladostom. Futbalistky Barcelony porazili Eibar a vyhrali v 17. ligovom zápase zo 17. Joventut dnes privíta Barcelonu v prvom basketbalovom katalánskom derby v roku 2021. Manresa oslavuje 25 rokov od zisku Copa del Rey, keď porazila UCAM. Espanyol hrá proti Sportingu Gijón bez De Tomasa a Girona zabojuje o víťazstvo v zápase s Fuenlabradou. Barcelona, Reus a Noia si zahrajú v prvej fáze európskej súťaže v hokejbale.

"V La Lige začína byť horúco" - Marca informuje, že Barcelona si podmanila Sánchez Pizjuán a na Atlético Madrid stráca len 2 body, no má dva odohrané zápasy naviac. Dembélé a Messi potvrdili evidentnú prevahu Barcelony. Pedri sa zranil. Zdá sa, že Sevilla vypadáva z boja o titul. Real Madrid zajtra uzavrie kolo zápasom s Realom Sociedad. Zidane čaká na návrat dôležitých hráčov. V tento pondelok uplynie rok bez hry na Bernabéu. Denník píše o komplikovanom výjazde Atlética Madrid. Rojiblancos súperia s Villarrealom v zlom období. Ak Suarez dostane žltú kartu, nezahrá v derby s Los Blancos. Na spodku titulky: hráčky rugby Španielska porazili Holansko a získali ôsmy titul z európskeho šampionátu a už myslia na ten svetový.

"Maximálny tlak" - AS informuje, že Barcelona ženie ligu do červeného poľa, keď sa vďaka víťazstvu nad Sevillou priblížila k lídrovi na dva body. Atlético dnes cestuje do Villarrealu, zatiaľ čo na Real Madrid čaká zajtrajší súboj s Realom Sociedad, kde nemôže pochybiť. Dembélé a Messi strelcami na Pizjuán. Gerard vyzval Suareza, Llorente sa vráti do stredu poľa a od prvej minúty zahrá aj Vrsaljko. Kroos zajtra predbehne Stielkeho a stane sa Nemcom s najviac odohranými zápasmi v Reale Madrid. 20. víťazstvo Manchestru City v rade v zápase s West Hamom a pre Guardiolu ide o 200. výhru v tomto klube. Scariolov úspešný debut v úlohe trénera v NBA, pretože jeho Toronto Raptors vyhrali nad Houston Rockets.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-02-28 09:33:32
Verim ze to dame ?
2021-02-28 09:49:02
Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.