Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Návrat jednoty" - remontada ukázala, že mužstvo má tímového ducha, ktorý je Koemanovou zásluhou. Barcelona je teraz v hre v pohári aj v La Lige. Athletic porazil Levante po predĺžení a bude súperom Barcelony na štadióne La Cartuja. Joan Laporta: "Klub bude uzdravený v priebehu 1,5-2 rokov." Víctor Font: "Socios musia byť odvážni, tak ako v roku 2003." Toni Freixa: "Budeme brániť socios pred záujmami z vonku." Piqué si natiahol väzy v kolene a nezahrá približne 2-3 týždne. Vynechá zápasy proti Osasune a PSG. Účasť Benzemu v zápas s Atléticom je otázna. Test lídra Euroligy s Palau ako divákom.

"Nová Barcelona" - šatňa získava po obrate so Sevillou víťaznú mentalitu a myslí si, že double je možný. Spolupráca mladých s veteránmi je úplná a mužstvo je názoru, že môže zabojovať s Atléticom o ligu. Šatňa je vďačná Koemanovi. Odveta s Athletic vo finále Copa del Rey. Laporta: "Futbalový svet chce, aby som sa vrátil." Piqué si z dôvodu zraneného kolena nezahrá približne 3 týždne.

"Kde bude Messimu lepšie ako so mnou v Barcelone, keď budem prezidentom?" - rozhovor s Joanom Laportom. Denník analyzuje športové projekty kandidátov. Athletic porazil Levante a bude súperom Barcelony vo finále pohára. Spar zabojuje o finále s Avenida. Mužstvo Girony s ľahkosťou porazilo Estudiantes. Maria Vicente a Esther Guerrero debutujú na halových ME. Barcelona porazila Hannover vo vodnom póle a zostáva lídrom.

"Athletic je výnimočný" - bude prvým klubom, ktorý v jednom roku odohrá dve finále Kráľovského pohára. O osude intenzívneho zápasu rozhodla strela Berenguera v predĺžení. Marcelino ašpiruje na zisk troch titulov len v priebehu 100 dní na pozícii trénera. "La Liga sa tu nekončí," Pantič a Miguel Torres vsádzajú na Suareza, Casemira a Kroosa ako na hrdinov derby. Posledným zraneným je Mariano. João alebo Saul - veľká dilema. Na zápase hádzanej sa dnes objaví 1500 fanúšikov. Koniec tunela - čo sa deje v hlave športovca pár dní pred návratom zo zranenia? Rekord Belen Toimil na začiatku halových ME.

"V očakávaní deviatky" - Suarez nestrelil gól v piatich zápasoch v rade, čo sa zhoduje s úpadkom formy Atlética. Benzema dnes otestuje, či bude schopný zahrať v derby. Mariano sa zranil na 2 týždne. Piqué nezahrá proti PSG. Kvôli zraneniu kolena vypadne z hry na 3 týždne. Spor Messiho a iných hráčov s Monchim a Castrom. Athletic postúpil do ďalšieho finále. Berenguer v predĺžení poslal mužstvo do druhého finále v priebehu dvoch týždňov.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-03-05 08:26:54
Znova Bilbao to bude trápenica s tými debilami.... ale titul bude náš Visca !
2021-03-05 08:29:26
No teraz to už verím dáme, ale zase proti nim hrať tak to keby nebolo finále tak ani nepozerám.