Pedri po zápase s PSG poskytol krátky rozhovor pre BarçaTV. Záložník Barcelony si je vedomý, že mužstvo v odvete nevyužilo až priveľa dobrých šancí.

Zápas

"Vedeli sme, že to bude náročný duel vzhľadom na výsledok z prvého zápasu, ale myslím si, že sme odohrali skvelý zápas. Mali sme veľa šancí, ktoré sme nedokázali využiť, ale som na mužstvo veľmi hrdý.

Mužstvo si z minúty na minútu verilo čoraz viac a človek mal pocit, že v prvom polčase mohlo streliť 4 góly.

"Od prvej minúty, keď sme začali držať loptu, vedeli sme, že môžeme mať šancu na otočenie dvojzápasu, ale nakoniec sa nám nepodarilo dosiahnuť zodpovedajúci výsledok."

Ako vás ovplyvnil počet nevyužitých šancí?

"V prvom polčase sme vedeli, že sme mali veľa šancí, aj pokutový kop. Uvedomovali sme si však, že musíme naďalej pracovať a môžeme si vytvoriť ďalšie šance. Chceli sme otočiť vývoj dvojzápasu."

Pre teba je to úžasná sezóna. Vypadli ste z Ligy Majstrov, ale máte šancu v Copa del Rey aj v La Lige. Myslíš si, že si vďaka hre na tejto úrovni v posledných mesiacoch veľmi dozrel?

"Som úplne iným hráčom ako vtedy, keď som sem prišiel. Spoluhráči mi všetko uľahčujú vďaka dôvere, ktorú vo mňa vkladajú. To, že môžem hrať po boku najlepších, predovšetkým po boku Lea, mi taktiež pomáha vo všetkom. Budeme bojovať o tituly, ktoré nám zostali, pretože sme Barcelona."

Výmena dresu s Mbappém.

"Má talent a pred sebou veľkú budúcnosť, ale takisto sa musí naďalej veľmi zlepšovať, aby dosiahol Messiho úroveň."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2021-03-11 07:51:02
Mbbape nemoze dosiahnut Messiho uroven nikdy pretoze nema na to povahu. Za chvilu mu to prerastie cez hlavu a uz to pojde len z kopca...
2021-03-11 08:03:55
konecne vcera barca, aku si ju predstavujem. odvazna, rychla, sebavedoma. skoda zakoncenia, dembo si zasluzi jednu otcovsku:) zlomilo sa to na leovej nepremenej penalte. 2. polcas by bo iny frmol. pedri ma nabeh na skvelu karieru, vyborny fotbalista je uz teraz. striedajuci hraci slabota. namiesto moribu mal ist puig urcite.