Ansu Fati nehral už niekoľko mesiacov a príčinou je zranené koleno. Operovaný meniskus však robí problémy a zranenie sa nehojí podľa predpokladov. Očakáva sa, že krídelníka v tejto sezóne na ihrisku už neuvidíme.

Fati však tvrdo pracuje na svojom návrate do zápasového kolotoča a slová podpory sa mu dostalo aj od Cristiana Ronalda, ktorý na svojom profile na Instagrame zverejnil príbeh s videom a správou: "Čoskoro sa vrátiš, neprestávaj!" Bývalý hráč Realu Madrid týmto odkazom prekvapil mnohých vzhľadom na to, že ide o hráča Barcelony. V každom prípade ide o veľmi milé gesto.

Ansu Fati sa na ihrisku neobjavil už od polovice novembra a v tejto sezóne si zrejme do lopty už nekopne. Útočník, ktorý má stále len 18 rokov však sezónu začal výborne, ale 7. novembra sa zranil. Krídelník sa napriek tomu nevzdáva a bude naďalej bojovať, čo potvrdil aj v príspevku na sociálnych sieťach, o ktorom sme písali v tomto článku.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2021-04-03 09:24:36
Pekné od neho. Stále si vravím, že je veľká škoda, že sme Ronalda nikdy nevideli hrať spolu s Messim. Ja viem, iný štýl hrajú a tak podobne ale aj tak.
2021-04-03 10:00:15
Bola to reklama na nike mercurial daval do pribehu aj mbappeho hallanda saneho a dalsich