Katalánsky denník sa ďalším médiom, ktoré otvorilo tému návratu Neymara do Barcelony. Mundo Deportivo tvrdí, že Barcelona počas letného prestupového obdobia nemá zámer investovať do tohto transferu, ale zároveň nevylučuje návrat Neymara v lete 2022 na základe voľného prestupu.

Katalánsky denník Ara informoval, že Neymar sa opäť ponúkol Barcelone a téma návratu Brazílčana opäť ožila. Kontrakt hráča s PSG je platný len do júna 2022 a stále nie je isté, či spoluprácu s Parížanmi predĺži. Francúzska televízia TF1 včera v každom prípade uviedla, že rokovania sú na dobrej ceste a v posledných týždňoch sa obe strany dohodli na základných podmienkach v zmluve. Iné zdroje však túto informáciu nepotvrdili.

Mundo Deportivo prináša reakciu športového oddelenia FC Barcelona na Neymarov potenciálny návrat do metropoly Katalánska. Denník tvrdí, že klub v súčasnosti pracuje na predĺžení zmluvy s Messim a pokuse kúpiť hrotového útočníka, takže nemá zámer zapojiť sa do operácie s Neymarom, ktorý o rok môže prísť zadarmo. Barcelona je názoru, že najlepším riešením by bolo, ak by Neymar prišiel zadarmo v lete 2022, keďže vtedy bude voľným hráčom bez platnej zmluvy.

El Chiringuito navyše tvrdí, že samotný Neymar je ochotný zostať ešte jeden rok v Paríži a potom v lete 2022 podpísať zmluvu s Kataláncami. Všetko však závisí od rozhodnutia Joana Laportu. Ak prezident nebude mať o hráča záujem, Neymarovi nezostane nič iné, len predĺžiť zmluvu v Parku Princov.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

15 komentáre
2021-04-05 13:07:09
30-ročný Brazílčan? No neviem či je to najlepší nápad?
mito669 Premium
2021-04-05 13:24:04
A za niekoľko dni: Neymar predĺžil s PSG ?