Madridský denník Marca informuje, že Barcelona ponúkla Éricovi Garcíovi nižší plat ako pri rokovaniach spred roka, kedy sa prestup obrancu Manchestru City nepodarilo dotiahnuť do úspešného konca. Návrat Garcíu na Camp Nou tak ešte nie je istý.

Barcelona neustále pracuje na posilách pre budúcu sezónu. Jednou z prvých záležitostí, ktorú Mateu Alemany musí vyriešiť, je sfinalizovať prestup Érica Garcíu. Dlho panuje presvedčenie, že mladý stopér sa nakoniec vráti na Camp Nou, ale v skutočnosti však doteraz k žiadnej dohode nedošlo.

García sa s Barcelonou pred rokom dohodol na podmienkach prestupu, ale proti bol Manchester City, ktorý od Barcelony požadoval priveľa. Z tohto dôvodu García napokon do Barcelony neprestúpil ako počas letného, tak aj počas zimného prestupového obdobia. Anglický klub v súčasnosti už nemôže za Španiela očakávať žiadne peniaze, pretože jeho zmluva je platná len do konca júna.

Od momentu prvej ponuky zo strany Barcelony pre Garcíu sa zmenilo veľmi veľa. Barcelona musí šetriť a preto musela zmeniť podmienky predchádzajúcej dohody. Španiel sa už rozhodol, že nepredĺži spoluprácu s Manchestrom City, ale zároveň to neznamená, že už prijal ponuku Barcelony. Táto záležitosť je po celý čas otvorená a rozhodnutie závisí od samotného futbalistu.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2021-04-08 08:38:37
Oh no?
8JK8 Premium
2021-04-08 09:12:29
Ak budeme robiť takéto údery pod pás nebudem sa čudovať keď chalan pôjde nakoniec do Realu len aby sa nám pomstil ?