Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

Mundo Deportivo dnes informuje, že Barcelona je presvedčená, že ak vyhrá El Clásico, ligový titul jej už neunikne. Hráči veria, že Atlético bude pod tlakom strácať body a Real sa bude sústrediť na Ligu Majstrov. Dnes sa ukáže, či Gerard Piqué bude schopný hrať. Mateu Lahoz sa nepáči culés. Barcelona ponúkla Éricovi Garcíovi nižšiu ponuku a bývalí spoluhráči chcú stále Neymara. Manchester United vzdialil Granadu od sna zahrať si v semifinále Európskej ligy. Pau Gasol dnes debutuje v Barcelone v Eurolige.

"Zápas taktických duelov" - Real Madrid vsadí na klasické rozostavenie 4-3-3 aj napriek absenciám v kádri a Barcelona zostane verná 3-5-2, ktoré jej prinieslo dobré výsledky aj proti silným klubom. Bude to zápas dvoch trénerov, ktorí v druhej polovici sezóny ťahajú fantastické série. Rozhodujúci zápas povedie Mateu Lahoz. Pedri vedie výzvu novej generácie Blaugranas. Granada prehrala a Villarreal je bližšie k semifinále Európskej ligy. Pau Gasol dnes debutuje v Barcelone.

"Supermarc" - Zápas proti Realu Madrid bude do veľkej miery závisieť od rúk a hlavy Ter Stegena. Na druhej strane ihriska s ním bude Courtois bojovať o udržanie si čistého konta. Piqué trénuje a má šancu hrať v zápase, ktorý vynechá Sergio Ramos. 4 katalánske kluby sú bližšie k TOP4 hokejbalovej Euroligy. Paul Gasol dnes debutuje v Barcelone v zápase s Bayernom. Sabadell je favoritom finále Katalánskeho pohára vo vodnom póle. Bielorusky Brest je súperom Barcelony v Eurolige hádzanárov.

"Sen o double" - Real a Barcelona odohrali októbrové El Clásico v kríze a obávali sa, že v sezóne nezískajú žiadnu trofej. Zajtra odohrajú kľúčový zápas v La Lige, ktorá je otvorená vďaka Atléticu. Los Blancos navyše bojujú o Ligu Majstrov, zatiaľ čo Barcelona o Copa del Rey. Priveľmi tvrdý trest - Granada prehrala s Manchestrom United. Villarreal porazil Dynamo Záhreb a je bližšie k semifinále Európskej ligy.

Madridský denník AS pre El Clásicom informuje, že Benzema má na konte 18 ligových gólov a skóroval v siedmich zápasoch v rade. Messi je lídrom priebežného poradia s 23. gólmi, z ktorých 16 strelil v posledných 13. kolách. Kylian Mbappé sa rozhodol, že nebude hrať za Real. Granada sa môže spoliehať jedine na zázrak, ak chce postúpiť do semifinále Európskej ligy. Villarreal vyhral po góle Gerarda Morena. Všetci sledujú Joãa Felixa, ktorý bude hrať bez pomoci Luisa Suareza a Llorenteho. Real Madrid porazil Fenerbahçe a postúpil do štvrťfinále basketbalovej Euroligy. Roland Garros bol v odložený o jeden týždeň kvôli reštrikciám.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-04-09 09:19:39
Lahoz bude rozhodovat v El Clasicu... Zas...