Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Forca Barça" - dnes je na programe rozhodujúce Clásico, ktoré ak Barcelona vyhrá, získa nad Realom 5 bodový náskok a dostane sa pred Atlético Madrid, ktoré bude mať zápas k dobru. Povolaní sú Piqué a Roberto, kým Hazard, Varane, Ramos a Carjaval nie. Gil Manzano povedie zápas po tom, čo sa Mateu Lahoz zranil. Koeman: "Ten, kto vyhrá, bude mať vysokú morálku." Zidane: "Bez ohľadu na to, čo sa stane, zostane ešte veľa zápasov." Mundo Deportivo analyzuje El Clásico s mnohými odborníkmi. Pau debutoval v základnej päťke. Odohral 13 minút, zaznamenal 9 bodov a 4 doskoky v bezvýznamnej prehre Barcelony.

"V hre je titul!" - Barcelona chce poraziť Real, čo môže byť rozhodujúce pre vývoj bojov o titul. Messi, ktorý ešte neoznámil rozhodnutie o svojej budúcnosti, môže dnes odohrať svoje posledné El Clásico. Koeman: "Musíme byť sami sebou." Zidane: "Urobíme maximum, sme optimisti." Piqué dostal zelenú a ocitol sa na zozname povolaných. Gil Manzano nahradil zraneného Mateu Lahoza. Pau Gasol debutoval s 9. bodmi. Barcelona utrpela menšiu prehru v Eurolige.

"Veľká zmena" - Barcelona zaútočí na vedúcu pozíciu v lige a zvýši náskok pred Realom, ak dnes vyhrá El Clásico. Odvekí rivali stoja pred druhým vzájomným súbojom, ktorý bude rozhodujúci po tom, čo mužstvá napriek slabému začiatku v lige teraz bojujú o titul. Zidane: "Atlético má náskok, je prvé. Bez ohľadu na to, čo sa stane, všetci zabojujeme o titul. Liga je vyrovnaná." Koeman: "Sme silní a máme veľkú šancu, ale Real má skvelých hráčov." Privítanie bez odmeny - návrat Paua Gasola (9 bodov) sa skončil prehrou a Barcelona šetrila sily na Real. V pondelok sa dozvie, či vo štvrťfinále zahrá proti Valencii alebo Zenitu. Hokejbal: remíza Barcelony a prehra Reus a Noi. Mataró VS Mediterrani a Sabadell VS Sant Andréu v semifinále Kráľovského pohára vo vodnom póle.

"Nemôžem sa dočkať, až sa opäť uvidíme," vzrušujúci duel na Di Stéfano s titulom v hre. Real a Barcelona zaútočia na vedúce Atlético. Hazard vypadol z nominácie a Piqué môže hrať. Benzema VS Messi - gólový súboj. Gil Manzano nahradil Mateu Lahoza. Pau je späť! - dobrý návrat s 9. bodmi a 4. doskokmi v priebehu 13 minút. Franco: "Veľmi by sme chceli EURO v Bilbau."

"Nemôžem sa dočkať, až sa opäť uvidíme" - Real a Barcelona v najlepšej forme sezóny rozhodnú, kto bude ako prvý naháňať Atlético. Piqué zápas stihol, Hazard nie. Mateu sa zranil, rozhodcom bude Gil Manzano. Gasol sa vrátil s dobrými pocitom. Odohral 13 minút, zaznamenal 9 bodov a Barcelona prehrala s Bayernom. Poirer nahradil Decka. Real urýchlil príchod Francúza. V duchu z roku 2014 - šatňa verí, že Atlético môže zopakovať koncovku zo sezóny z roku 2014. O rasizme Cala nie sú dôkazy a podľa La Ligy povedal: "Ku**a, nechaj ma na pokoji."

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-04-10 09:34:08
"Bez ohľadu na to, čo sa stane, zostane ešte veľa zápasov." Zizu uz se pripravuje na prohru.