Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Veľmi tvrdá rana!" - Barcelona prehrala vo Valdebabes po zlom prvom polčase, v ktorom góly strelili Benzema a Kroos. Mužstvo Koemana zareagovalo po polčase a strelilo kontaktný gól a v poslednej akcii zápasu Moriba trafil brvno. Marc Márquez sa vracia k súpereniu v MotoGP v Portugalsku. Atlético hrá s Betisom bez Suareza. Clásico v Palau s účasťou Gasola.

"Tak to je rana!" - Barcelona mala v zápase s Realom remízu na dosah ruky, ale strela Ilaixa skončila na brvne. Aj Messi v prvom polčase trafil žrď. Barcelona odohrala zlý prvý polčas. Mingueza strelil kontaktný gól a situácia s Braithwaiteom bola kontroverzná. Koeman: "Bol to jasný pokutový kop." Atlético zabojuje, aby získalo post lídra. Bielsa vyhral nad Guardiolom. Dnes basketbalové Clásico v Palau. Marc Márquez sa vracia k pretekaniu.

"V iných rukách" - Barcelona prehrala vo Valdebebas v zápase, v ktorom nehrala dobrý futbal, ale zaslúžila si na viac, no bola poškodená rozhodcom, kvôli čomu v lige už nezávisí sama od seba. Marc Márquez dostal zelenú a môže pretekať na GP Portugalska. CN Sabadell a CN Mataró si zahrajú vo finále pohára vo vodnom póle. Girona zaznamenala kontroverznú prehru s Rayom. Reus a Noya boli vyradení a Barcelona zahrá s Benfikou v hokejbalovej Lige Majstrov.

Marca píše o tom, že Real Madrid poskočil na vedúcu pozíciu po víťazstve nad Barcelonou v epickom zápase, počas ktorého sa strhla búrka. Benzema strelil gól pätičkou, Kroos zvýšil na 2:0 a Mingueza výsledok korigoval. Veľa emócií, žrde na oboch stranách, zranenia Vázqueza a Valverdeho a červená karta pre Casemira. Barcelona signalizovala pokutový kop po incidente s Braithwaiteom. João Felix pomôže Atléticu v zápase, v ktorom môže získať opäť prvé miesto. Marc Márquez je pripravený na boj na GP Portugalska. Roglič vyhral v Arrate.

"Epický líder" - Real vyhral nad Barcelonou počas prietrže mračien. Koeman: "Rozhodujúci bol arbiter." Atléti zabojujú o návrat na prvé miesto v zápase s Betisom bez Llorenteho a Suareza, ale s Felixom a Carrascom. Los Blancos sa stretnú s Gasolom po 20. rokoch. Marc Márquez bude štartovať v Portimau.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-04-11 09:31:16
Z môjho pohľadu dobrý zápas, treba pogratulovať Realu, nech sa stalo hocičo v tom zápase... zápas hodnotiť nejdem, myslím, že ste ho videli tiež a názor si môžete spraviť samí ? Ale som rád za tento tím, pretože Barca má obrovský potenciál do budúcna, stále to tvrdím a stojím si za tým ? Ideme ďalej a hlavu hore, ešte je stále o čo hrať! ?
2021-04-11 10:36:19
Titul už nie je v našich rukách, ale šanca stále žije. Ak by sme urvali všetkých 8 víťazstiev v lige, tak si dovolím tvrdiť, že to dáme. Ale žreb je dosť ťažký, tak treba len veriť, že chlapcov táto prehra psychicky nezlomí a najskôr uchmatneme CdR v sobotu a potom začneme opäť víťaznú šnúru v lige.