Wagner Ribeiro bol v minulosti agentom Neymara a jedným z najslávnejších agentov v Južnej Amerike. V rozhovor pre L'Equipe teraz priblížil kariéru aj budúcnosť hráča PSG.

"O Neymara mal najprv záujem PSG, potom Chelsea, ale on nechcel odísť zo Santosu. Real vyvíjal veľký nátlak, ale hráč chcel prestúpiť do Barcelony. Volal mu Messi, Piqué... Sandro Rosell nechcel, aby som bol zapojený do rokovaní. Odstavil ma bokom a nezaplatil mi ani cent. Tiež som nebol pozvaný na oslavy, pretože som mal bližšie k Florentinovi Perezovi."

Wagner sa podieľal na Neymarovom odchode do PSG. Po prvom rozhovore s prezidentom parížskeho klubu mzda Brazílčana v Barcelone podľa agenta narástla z 11 z 28 miliónov. V nasledujúcej sezóne však došlo k transferu: "Už sa tomu nedalo zabrániť. PSG zaplatil 222 miliónov eur a hráčovi ponúkol 36 miliónov eur v čistom za sezónu. Takúto ponuku nebolo možné odmietnuť. Real chcel neskôr zaplatiť dokonca 300 miliónov eur, ale Al-Khelaïfi povedal, že ho nepustí ani za miliardu."

Momentálne je Neymarova situácia v Paríži iná, ale jeho bývalý agent verí, že PSG vyhrá Ligu Majstrov a Brazílčan získa zlatú loptu: "Neymara si môže dovoliť len PSG. Real má finančné problémy. Barcelona? Ešte horšie. V Taliansku mu nikto nemôže konkurovať a v obidva kluby z Manchestru neverím," dodal Ribeiro.

Francúzsky L'Equipe však dnes informoval, že Neymar ešte nepredĺžil zmluvu s PSG, pretože Barcelona a Leo Messi naliehajú na jeho návrat. Všetko poukazuje na to, že táto telenovela bude pokračovať.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
mito669 Premium
2021-04-12 21:58:56
Nech si zostane kde je ? koľko časti ma táto telenovela ? Lebo už dosť odvysielali
2021-04-12 23:13:30
Lol 36 miliónov v čistom ????jebe, ? ? ? takt nech ostane tam kde s tým jeho platom, ? potom čo spravil ze odišiel by sa mal vrátiť s pokorou