André Cury sa 10 rokov zaoberal prestupmi Barcelony v Južnej Amerike. Teraz poskytol rozsiahly rozhovor, v ktorom porozprával o detailoch svojej práce pre klub a o viac či menej úspešných operáciách.

Športovým vedením v Barcelone prešli od roku 2010 Zubizarreta, Ariedo Braida, Pep Segura, Robert Fernández, Ramon Planes... Je v Južnej Amerike možné stanoviť nejaký smer práce?

"Je veľmi ťažké takto pracovať, pretože sa toho veľa mení. Každý riaditeľ má svoj profil, dáva určitú slobodu a dôveru, myslí iným spôsobom. Najlepšie to bolo s Pepom Segurom - bol otvorený, vypočul si názory od každého, spolupracoval. Prvýkrát bol klub veľmi dobre organizovaný."

Znižuje hodnotu značky Barcelony nákup hráčov a ich neskorší predaj?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

2 komentáre
2021-04-14 13:16:57
Fajn rozhovor. Čo ešte vyjde na povrch?
2021-04-14 16:11:28
Perfektná robota, Lukáš!? Možno by bolo fajn, kebyže viac foto, napr. spomínaných hráčov a agentov a ľudí, ktorí boli zainteresovaní, a samozrejme foto pána André Curyho. Ale to platí aj pre iné články. Inak, platí, že ste článok od článku lepší a lepší? Každé ráno vstávam s tým, že sa teším na to, čo pre nás pripravíte? Mňa by tiež veľmi potešilo, keby pribudli sekcie ako o meste Barcelona a Katalánsku, tak aj história klubu a historické udalosti, o ktorých veľa z nás ani netuší. V každom prípade, patrí vám veľká vďaka? Visca el Barça y Catalunya y Forcabarça.sk!!!