Telenovela Neymarovho návratu pokračuje. Ďalšiu epizódu ponúka katalánske rádio RAC1, ktoré informuje, že Barcelona sa kontaktovala s Brazílčanom, ale aj s Paris Saint-Germain.

RAC1 informuje, že Brazílčan je hlavným prestupovým cieľom FC Barcelona počas tohto letného prestupového obdobia. Neymar je na zozname vyššie ako napríklad Erling Håland. Navyše, Katalánci už kontaktovali PSG, aby Francúzov presvedčili k súhlasu s predajom svojej najväčšej hviezdy. PSG však odpovedal očakávaným spôsobom a teda predaj odmietol. Barcelona si však napriek tomu myslí, že prvé kontakty boli pozitívne a existujú dobré predpoklady na to, aby sa v rokovaniach pokračovalo, hoci prekážkou môže byť Leonardo ako športový riaditeľ parížskeho klubu.

Rozhlasová stanica RAC1 je presvedčená, že Neymar môže odísť z Parku Princov za nižšiu sumu ako pred rokom, kedy sa hovorilo o 130-miliónoch a ďalších troch hráčoch Barcelony. 29-ročný Brazílčan má zmluvu s PSG platnú už len rok, hoci správy médií v poslednom čase hovorili o tom, že spolupráca bude predĺžená. Vraj boli dohodnuté podmienky nového kontraktu a chýbal už len podpis. Oficiálne to však nikto nepotvrdil a nie je jasné, prečo by Neymar v takejto situácii predĺženie už nepodpísal. RAC1 v každom prípade tvrdí, že Neymar je pripravený na všetko, aby sa mohol vrátiť na Camp Nou a nemá problém znížiť svoje finančné nároky, aby rokovania nekomplikoval.

zdroj: RAC1
foto: twitter

Diskusia

10 komentáre
2021-05-01 09:56:28
Pre neho je to vyhodne, ze sa o nom pise, aspon nejaka medialna pozornost, ked uz Ligue1 nikto nesleduje.
2021-05-01 10:04:27
Nemam problem, ale pre mňa je i tak priorita Haaland a najmä predaj Dembelého