Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Nevzdávajú sa" - obrat po dvoch góloch Lea Messiho a jednom Griezmanna, aby sa Barcelona udržala na dva body od Atlética. Messi viedol reakciu Barcelony na Mestalle, aby mužstvo naďalej bojovalo o titul. "Vynikajúce" - futbalistky Barcelony porazili PSG po dvoch góloch Martens a vo svojom druhom finále Ligy Majstrov zahrajú proti Chelsea. Espanyol rozbil Malagu a je bod od postupu. Inter sa stal majstrom Talianska po 11 rokoch. Futsalisti Barcelony chcú vyhrať štvrtú Ligu Majstrov. Miller vyhral v Jerez, Marc Márquez deviaty. Hamilton nesklamal, obrat Alonsa. Carolina Marin s piatym európskym zlatom.

Sport dnes píše, že Barcelona zaslúžene vyhrala na Mestalle, vďaka čomu zostáva v hre o titul. Valencia sa ujala vedenia, ale Messi s dvoma gólmi a Griezmann otočili stav zápasu. "Do finále!" - Barcelona porazila PSG a zahrá vo finále ženskej Ligy Majstrov s Chelsea. Dnes finále futsalovej Ligy Majstrov, Barcelona hrá so Sportingom. Inter je majstrom Talianska po 11 rokoch. Fanúšikovia vbehli na trávnik Old Trafford, zápas s Liverpoolom bol preložený. Barcelona B zahrá v play-off o postup do Segunda División A. Espanyol je bod od návratu do Primera Division.

"Sú tam, kde chceli" - Barcelona dokázala hrať a trpieť, aby opäť postúpila do finále Ligy Majstrov, tentokrát s ambíciami a potenciálom, aby porazila Chelsea. V zápase s Valenciou dokázala Barcelona zareagovať na gól zo začiatku druhého polčasu a stále má šancu na titul po obrate s charakterom, hoci v koncovke trpela. Vysoké víťazstvo nad Malagou umožňuje Espanyolu vybojovať postup ak remizuje so Zaragozou. Futsalisti Barcelony chcú získať druhú Ligu Majstrov v tejto sezóne, ktorá je už teraz skvelá. Atlétic Terrassa i Júnior prehral finále ligy v hokeji na tráve s Club de Campo.

"Fantastický týždeň," sedem vzrušujúcich dní: v lige o titul a vypadnutia, možné finále Ligy Majstrov a Európskej ligy pre španielske kluby. Barcelona zostáva v hre po obrate na Mestalle a drží si súperov na dohľad. Messi bol opäť rozhodujúci, strelil dva góly. Barcelona porazila PSG a po druhýkrát si zahrá v Lige Majstrov vo finále. Zápas Manchestru United s Liverpoolom bol preložený z dôvodu chuligánov. Futsalisti Barcelony sa dnes pokúsia obhájiť titul v Lige Majstrov. Nadal: "Turnaj v Madride je pre mňa najťažší a najviac vzrušujúci." Carolina Marin je 5-násobnou majsterkou Európy. Hamilton vyhral, vracia sa najlepší Alonso, ktorý obsadil 8. miesto.

"Hazard je pripravený na Londýn," Zidane zvažuje, že Belgičana využije od prvej minúty v zápase proti Chelsea po dobrom výkone proti Osasune. Eden nehral toľko ako v sobotu už od 9. januára. Nemal ďaleko ku gólu, zahral 49 prihrávok, z toho 40 presných. Zápas Manchestru United proti Liverpoolu bol preložený kvôli protestom na Old Trafford proti Superlige. "Messi všetko vyriešil," dva góly Argentínca umožnili Barcelone otočiť stav stretnutia proti Valencii a udržať sa v boji o titul. Barcelona zahrá vo finále ženskej Ligy Majstrov, kde na ňu čaká Chelsea. Pedro Acosta sa v Jerez zapísal do histórie. Ako prvý za 73 rokov debutoval štvoricou pódiových umiestnení. Hamilton vyhral v Portugalsku, porazil Verstappena a Bottasa. Alonso 8., Sainz 11. Piate zlato Caroliny, ďalšími výzvami sú Olympiáda a MS.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
Lukas Admin
2021-05-03 09:11:32
Pre úplnosť:

To, že madridský denník AS má vo zvyku klamať a zavádzať, keď sa mu to hodí, je bežne známe. Tentokrát: "Zápas Manchestru United proti Liverpoolu bol preložený kvôli protestom na Old Trafford proti Superlige."

Nie je to vôbec pravda - fanúšikovia United protestovali proti majiteľom klubu, Glazerovcom. Kto trochu viac sleduje futbal, vie, čo títo šaškovia z Ameriky s týmto anglický klubom stvárajú. Čím skôr Glazerovci vypadnú z Old Trafford, tým lepšie...
2021-05-03 12:44:48
Len treba dodať, že MU nakupuje veselo, koho sa mu zachce vďaka majiteľom.