Existuje veľa náznakov, že Memphis Depay počas leta prestúpi do Barcelony. Ďalšiu indíciu ponúka katalánsky denník Mundo Deportivo, ktorý uvádza, že Holanďan si bol v Barcelone len nedávno pozrieť niekoľko domov.

Depay mal minulú stredu navštíviť metropolu Katalánska spolu so svojou rodinou, aby si našiel dom zodpovedajúci jeho potrebám. Denník informuje, že rodinka absolvovala obhliadku niekoľkých nehnuteľností, vrátane jedného domu vo štvrti Pedralbes, ktorá je známa vďaka svojim luxusným vilám. Mundo Deportivo verí, že táto návšteva jasne svedčí o zámeroch hráča, ktorého hlavným cieľom je prestup do Barcelony.

Napriek týmto informáciám katalánske noviny zdôrazňujú, že Barcelona ešte nedotiahla transfer do úplného konca, hoci rokovania sú vo veľmi pokročilej fáze. Na prestup Depaya vyvíja najväčší nátlak tréner Koeman, ktorý s futbalistom pracoval s reprezentácii Holandska. Aj Barcelona verí, že príchod takéto hráča zadarmo počas finančnej krízy spôsobenej pandémiou koronavírusu, je dobrým riešením.

Mundo Deportivo pripomína, že agent Depaya navštívil metropolu Katalánska už začiatkom apríla, aby s Mateum Alemanym prebral možnosti prestupu. V tom čase bolo potrebné prerokovať predtým dohodnuté podmienky a to z dôvodu zlej finančnej situácie v klube. Aj napriek novej ponuke, ktorá je horšia ako tá predchádzajúca, a záujmu klubov ako Juventus, Inter či Atlético, všetko poukazuje na to, že útočník svoj názor nezmenil a naďalej chce prestúpiť na Camp Nou.

Depay hrá v Lyone veľmi dobrú sezónu a v poslednom zápase s Monakom patril medzi najlepších hráčov, strelil gól a na ďalší prihral. 27-ročný útočník v tejto sezóne nastrieľal dovedna 21 gólov a zaznamenal 10 asistencií.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2021-05-04 10:40:54
Není se čemu divit, Espanyol se vrací do první ligy a musí někde bydlet případně.
2021-05-04 10:42:27
Myslím že bude lepší ako Martin na hrote ,ale stále to neni ono koho by sme potrebovalí ale neni to zas zle hlavne teraz v finančnej tiesni !