Ousmane Dembélé neodohral v zápase proti Valencii ani minútu a do predchádzajúcich štyroch stretnutí zasiahol len ako náhradník. Francúz v poslednom čase prestal byť pre trénera prvého tímu dôležitým hráčom. Je otázne, aký vplyv to bude mať na jeho ďalšie pôsobenie na Camp Nou, nakoľko zmluvu má platnú už len jeden rok.

Francúzsky krídelník presedel proti Valencii celý zápas na lavičke a naposledy sa niečo také stalo ešte 24. novembra 2020. Vždy, keď bol Dembélé odvtedy zdravý, v zápase sa objavil buď od úvodného hvizdu alebo aspoň z lavičky. Francúz bol doteraz dôležitým hráčom v zostave Ronalda Koemana, pretože mužstvu dodával sviežosť a nové možnosti vďaka svojej rýchlosti či hre jeden na jedného.

To sa v každom prípade zmenilo počas finále Copa del Rey. Holanďan vynechal Dembélého zo základnej jedenástky a na trávnik ho poslal len na niekoľko minút v koncovke, keď bolo o výsledku rozhodnuté. Francúz potom vynechal konfrontáciu s Getafe kvôli menšiemu zraneniu a následne odohral len 11 minút v zápase proti Villarrealu a 19 proti Granade. Posledným zápasom bol spomínaný súboj proti Valencii.

Sport upozorňuje na skutočnosť, že Dembélé doposiaľ nereagoval na novú ponuku predĺženia zmluvy zo strany Barcelony, ktorú dostal už pred niekoľkými týždňami. V klube sa ozývajú hlasy, že mladík nesúhlasí s predĺžením spolupráce. Na Camp Nou plánuje odohrať aj nasledujúcu sezónu a potom chce odísť zadarmo do iného klubu.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

12 komentáre
Marian Premium
2021-05-04 12:18:50
Toto je zložitý prípad. Speje to k nedohode klubu a hráča. Pre nás finančná katastrofa, nákup super predražený, odchod zadarmo alebo za drobné.
2021-05-04 12:24:49
Jeho koncovka je katastrofa jediná výhoda dembelého je rychlosť a to je všetko ak sa dá vymeniť za Neymara ak je pravda čo sa píše a PSG by s tým súhlasilo samozrejme sú tu taký čo hneť budú písať vek a tak ale Neymar je stále top 5 hráčo čo Dembelé nie je ani zdaleka a Neymar je rozdielový hráč...