Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Koniec" - Barcelona bez charakteru umožnila Levante dosiahnuť remízu napriek tomu, že po polčase viedla 2:0 a hralo o post lídra. Katastrofálny druhý polčas ukončiť nádeje na titul, ak sa nestane zázrak. Ďalší pokus lídra, Atlético dnes nemôže zakopnúť, ak si chce udržať vedúcu priečku. Real má v obrane len Nacha, Militaa a Marcela. Hádzanári Barcelony chcú vyhrať, aby postúpili do Final Four. City Pepa Guardiolu sa stal majstrom Anglicka po prehre United.

"Vyhodili ligu!" - Barcelona stratila aj malú šancu na zisk titulu po žalostnej remíze s Levante. Atlético nemôže zakopnúť s Realom Sociedad. Manchester City Pepa Guardiolu sa stal majstrom Anglicka. Barcelona a Messi už rokujú! - Laporta a Jorge Messi odštartovali rokovania o predĺžení Argentínčanovej zmluvy. Pocity sú dobré.

"Nezaslúžia si ju," Barcelona opäť zakopla, keď si to nemohla dovoliť a prišla o šancu na titul po neodpustiteľnom druhom polčase. Levante v zápase dvakrát vyrovnalo. Guardiola má tretí anglický titul. Talianska Pamela Lapolla búra bariéry, keď si zahrala v mužskej hokejbalovej lige. Hádzanári Barcelony majú za cieľ postup do Final Four, hoci bol ohlásený odchod Xaviho Pascuala. Penya si poradila vo Vitorii a zabezpečila si miesto v play-off. Vicenc García: "Buď vyhráme pohár doma alebo nikdy."

"Finále za finále" - Atlético musí zvíťaziť, aby si udržalo vedúcu pozíciu a nebolo závislé od Realu Madrid. Ďalšie zlyhanie Barcelony - tá viedla 2:0 aj 3:2, ale nevyhrala. Sergio León vyrovnal v 83. minúte. Levante je nočnou morou veľkých tímov. Obrovský krok Alavésu v snahe udržať sa v lige. City je majstrom Anglicka a Sporting vládne v Portugalsku. Juventus otvára cestu Zidanovi. Mendy si v tejto sezóne už nezahrá a ani na EURO. Laporte môže hrať so Španielskom. Rýchla nacionalizácia hráča. Rafa Nadal nemusí hrať na Olympiáde. Má na to vplyv pandémia a jeho vek.

"O jedného menej," Barcelona vypadla z boja o titul, keď jej uniklo vedenie 2:0. Koeman: "Neviem, čo som počas prestávky urobil zle. Nemám vysvetlenia. Chýbala nám intenzita." Veľká príležitosť - Atlético sa vzďaľuje od Barcelony a v prípade dnešnej výhry vytvorí tlak na Real. Lorente dostane astronomickú zmluvu. Mbappé sa blíži k Neymarovi, PSG nechce stratiť ani jedného z nich. Tebas predáva La Ligu spoločnosti Disney do USA. Získa 1,4 miliardy eur za 8 rokov. Prehra United priniesla titul Anglicka do City. Nadal má pochybnosti, či bude hrať v Tokiu: "Teraz sa rozhodujem v krátkodobom horizonte."

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-05-12 09:47:26
Teraz je na ťahu Laporta, aby ukázal svoj športový projekt. Bez Koemana, to je jasné.