Katalánske médiá informujú, že Barcelona už dosiahla dohodu o prestupe s Memphisom Depayom. Správu potvrdil aj madridský denník Marca. Zdá sa tak, že po Agüerovi mužstvo počas leta posilní ďalší útočník.

Barcelona musí stále čakať na výsledky auditu, aby zistila, v akej finančnej situácii sa klub nachádza, no napriek tomu finalizuje dohodu s hráčmi, ktorí môžu na Camp Nou prestúpiť zadarmo. Ide o Érica Garcíu, Sergia Agüera a Memphisa Depaya. Madridský denník Marca tvrdí, že posledné rokovania s holandským útočníkom boli veľmi plodné a podarilo sa dohodnúť podmienky. Útočník je pripravený znížiť svoj plat, aby mohol hrať v katalánskom klube pod vedením Ronalda Koemana. Aj tréner Barcelony chce veľmi spolupracovať so svojim krajanom, s ktorým sa stretol v reprezentácii Holandska. Práve tréner vytvára veľký tlak na to, aby Depay prestúpil do Barcelony.

Situácia Koemana v klube je v každom prípade po posledných výsledkoch neistá. Marca informuje, že ak Holanďan zostane v Barcelone, Depay sa k mužstvu pripojí tiež. V prípade odchodu Koemana z Camp Nou sa výrazne zmení aj situácia útočníka a bude potrebné opäť zasadnúť za rokovací stôl. Marca, rovnako ako katalánske médiá, verí, transfer 27-ročného útočníka neznamená, že pôjde o jedinú posilu Barcelony počas tohto leta. Len pripomenieme, že Depay si v Barcelone hľadal dom už začiatkom mája.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2021-05-14 08:06:27
Pride zadarmo dobrovoľne si zníži plat kvôli tomu aby mohol hrať za Barcelonu je v najlepších rokoch svojej kariéry ja takéto záležitosti moc rešpektujem a cením dúfam že sa u nás chytí a bude sa mu dariť , poprípade keby tento transfer nevyšiel podľa predstav stále ho môžme speňažiť a predať veľmi výhodný transfer dúfam že zapadne aj do šatne trocha chalanom zarepuje
2021-05-14 08:22:25
takže možno budeme hrať na 2 utočnikov, možno na 1 + 2 krídla a Messi ma isté miesto. Tzn že na dve volné miesta(o) sa budú biť Griezmann, Dembele, Fati, Depay, Aguero, Trincao..nie je to vela? a to ešte nedokazali predať ani Breithweita..čo Collado, Konrad?