Prehra Barcelony s Celtou Vigo definitívne potvrdila, že Katalánci majú po sezóne a o titul v La Lige už nebudú bojovať. Teraz sa pozornosť klubu, ale aj fanúšikov sústreďuje na prestupový trh. Na ťahu je predovšetkým Joan Laporta. Nový prezident FC Barcelona má počas letného prestupového obdobia možnosť zamiešať kartami v kádri FC Barcelona. A prievan je veru potrebný.

Prvé prezidentovanie Joana Laportu na Camp Nou bolo charakterizované aj odvážnymi a početnými operáciami na prestupovom trhu. Fanúšikovia preto netrpezlivo očakávajú, čo si Laporta pripravil na začiatok svojho druhého funkčného obdobia v klube. Odpoveď nás pritom zaujíma na množstvo dôležitých otázok.


V článku sa dočítate:

- Ako vyzerá situácia Koemana.
- Možné alternatívy na trénerskú stoličku Blaugranas.
- Xavi ako tréner už teraz?
- Posily na obzore.
- Laportova prestupová hviezda.
- Nutnosť predajov.


Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

7 komentáre
2021-05-18 18:07:58
Novinárske špekulácie ala " jedna pani povedala" , sú pre bežných fanúšikov a články, ktoré možno majú určitú výpoveďnú hodnotu, sú len pre vyvolených.
2021-05-18 18:17:22
Ulohou laportu pre najblizsie roky je vyskladat kader hlavne na odchovancoch a zohnat co najviac muziky za malo penazi a hlavne stabilizovat financnu stranku aby nenastal krach