Emerson a Éric García potvrdili svoj letný prestup do Barcelony. Iné zdroje zas uvádzajú, že blízko k prestupu na Camp Nou má aj Sergio Agüero, hoci Mundo Deportivo tvrdí, že útočník svoj prestup k Blaugranas podmieňuje zotrvaním Lea Messiho.

Sergio Agüero

Mundo Deportivo: Útočník sa už dohodol s Barcelonou, ale operácia je zdĺhavá, pretože futbalista svoj príchod na Camp Nou podmienil tým, že v tíme musí zostať Leo Messi. Ľudia z prostredia Agüera odkázali Barcelone, že sa nechcú uponáhľať, hoci nie je možné vylúčiť, že útočník absolvuje lekársku prehliadku a podpíše zmluvu už na začiatku budúceho týždňa.

Jean-Clair Todibo

Nice Matin: Francúzsky denník zdôrazňuje, že OGC Nice na budúci týždeň využije opciu na kúpu obrancu za 8,5 milióna eur + 7 miliónov eur v bonusoch.

Gustavo Maia

Sport: Barcelona má problém s vyriešením situácie futbalistu rezervy. Brazílčan stál 4,5 milióna eur, takže bude veľmi ťažké predať ho so ziskom. Jednou z možností je odchod na hosťovanie, ale len málo klubov bude ochotných prevziať na seba plat hráča a dokonca aj v takej situácii by Barcelona musela hráčovi vyplácať veľkú časť mzdy.

Gianluigi Donnarumma

Calciomercato: Barcelona je v najlepšej pozícii v boji o talianskeho brankára. Klub však musí najprv zlepšiť svoju platovú situáciu, aby neporušila regulácie La Ligy. Donnarummu sleduje aj PSG a Juventus.

Fabrizio Romano: Barcelona o prestupe Donnarummu rozhodne v najbližších dňoch. V klube je Donnarumma považovaný za skvelú príležitosť na prestupovom trhu. Ter Stegen je v každom prípade nedotknuteľný a to bez ohľadu na to, či Talian prestúpi do klubu. Raiola je v priamom kontakte s Barcelonou, PSG a Juventusom.

Potvrdenie transferov

Emerson a Éric García potvrdili svoj príchod na Camp Nou. Kun Agüero a Wijnaldum by tak mali urobiť v krátkosti. Aspoň to tvrdí Gerard Romero. Memphis Depay na druhej strane váha so svojim rozhodnutím a nič nie je isté.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es goal.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-05-29 14:58:35
S tým Donnarumom som to nepochopil. Jeho príchod by mal zmysel len keby Stegen odišiel. Načo by boli Barcelone dvaja špičkoví brankári, ktorých by bolo treba aj adekvátne zaplatiť?
Vzhľadom na finančnú situáciu by som pochopil Donnarumov príchod a Stegenov odchod, lebo zadarmo by prišiel špičkový brankár, ktorý by mal menší plat ako Stegen, a navyše by pribudlo v pokladnici nejakých 60-70 miliónov za Stegenov prestup. Z citového hľadiska sa to javí voči Stegenovi ako bezohľadnosť, ale klub potrebuje peniaze a brankársky post, na rozdiel od hokeja, nie je vo futbale až taký dôležitý.
2021-05-29 15:33:29
Už prestaňte snivať Stegen je top ale určite nieje v Top 3 najlepši na svete