Médiá s prestupom do Barcelony spájajú ďalšieho hráča Manchestru City, tentokrát Raheema Sterlinga. Anglický krídelník má zmluvu s The Citizens platnú do roku 2023 a podľa Sky Sports sa o jeho služby zaujíma katalánska Barcelona.

Sterling pre Pepa Guardiolu už nie je tak dôležitým článkom v mužstve, čo môže spôsobiť, že možno bude chcieť zmeniť klubové farby. Sky Sport tvrdí, že uskutočniť transfer do Barcelony nebude jednoduché a Laporta by do operácie musel zatiahnuť jedného či dvoch hráčov z kádra Blaugranas, aby znížil prestupovú čiastku. Sterling je talentovaný a rýchly krídelník, má 26 rokov, takže je v ideálnom futbalovom veku. Chce hrať a nevysedávať na lavičke, ako v koncovke uplynulej sezóny.

Mundo Deportivo píše, že Barcelona uviedla, že na prestupovom trhu má iné rôzne priority. Ide hlavne o uzatvorenie transferu Memphisa Depaya. Neistá situácia v prípade Ousmane Dembélého v každom prípade znamená, že klub sa môže poobzerať po novom krídelníkovi, pretože Francúz môže počas leta odísť z Camp Nou. Prestup Sterlinga by bol na druhej strane možný len za predpokladu, že Katalánci by na predaji Dembélého niečo zarobili.

Raheem Sterling odohral za City 292 zápasov, nastrieľal 114 gólov a na ďalších 87 prihral. Mohol by sa stať ideálnym nástupcom Dembélého na Camp Nou a jeho príchod by nebol v rozpore s prestupmi Agüera a Depaya.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

13 komentáre
2021-06-08 17:41:07
:D ... novináři