Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Alternatíva Sterling" - Mundo Deportivo informuje, že Angličan, ktorý v City prišiel o svoj vplyv, zvažuje zmenu prostredia a pre Barcelonu je zaujímavou možnosťou. Denník v tomto kontexte píše o hneve Dembélého, ktorý však ignoruje návrhy na predĺženie zmluvy, zatiaľ čo jeho situáciu sledujú Juventus a PSG. Romagnoli je ďalším stopérom, ktorý sa nachádza v hľadáčiku Kataláncov. Griezmann strelil gól nožničkami v zápase Francúzska s Bulharskom. Na vrchu titulky: Diego Llorente je ďalším hráčom, ktorý mal po Busquetsovi pozitívny výsledok na test koronavírusu. Prvý súper La Roja Švédsko má dva pozitívne prípady. Španielsko do 21 rokov zažiarilo pri výhre 4:0 nad Litvou v úlohe seniorskej reprezentácie. Lautaro Martínez je snom Diega Simeoneho. Badosa vypadla z French Open a Nadal s Djokovićom zabojujú o zápas v semifinále. Basketbalisti Barcelony dnes môžu spečatiť postup do finále ACB, Real podľahol Valencii.

"Ultimátum pre Dembélého" - Sport informuje, že Barcelona sa stretne s agentom futbalistu na budúci týždeň, aby si vynútila predĺženie zmluvy, ktoré krídelník ignoruje. Klub chce mať uzatvorenú dohodu s hráčom do konca augusta a zároveň plánuje získať čas na jeho možný predaj. Denník píše, že v Barcelone odštartovala operácia týkajúca sa predaja hráčov. Prvé stretnutie s agentmi, aby sa znížili platy v tíme. Holandsko zverilo vedenie Depayovi 48 hodín pred štartom Majstrovstiev Európy. Mladí futbalisti Španielska splnili úlohu s dobrým hodnotením za zápas s Litvou. Basketbalisti Barcelony dnes zabojujú o postup do finále ligy ACB. Koniec sna Badosa a Davidovicha na French Open.

"Buď predĺženie, alebo dvere," L'Esportiu píše, že Barcelona ponúkne Dembélému kontrakt šitý na mieru finančnej situácii v klube, ale ak ho krídelník odmietne, bude rokovať o jeho predaji za viac ako 50 miliónov eur. Denník odhaduje, že Depay príde do Barcelony v najlepšom období svojej kariéry. Zoznam povolaných a nakazených vystavil Luisa Enriqueho riziku. L'Esportiu informuje, že basketbalisti by nemali podceniť Tenerife vo svojom druhom zápase, ak chcú postúpiť do finále, o ktoré bojuje Valencia s Realom. Anna Caula preberá moc v španielskom športe a má nástroje potrebné na zmenu. Badosa nedokázala postúpiť do svojho prvého semifinále na Grand Slame. "Vyhrali sme Európsku ligu aj OK ligu, chýba nám pohár," povedala Berta Busquets, hráčka Palau.

"Real skúma možnosť hrať na Wanda," Marca vysvetľuje, že ide o prvé zápasy nasledujúcej sezóny. Kľúčové v tomto smere sú dobré vzťahy oboch klubov. Real a Atlético si už pomáhali a prenajali si štadióny aj pri iných príležitostiach. Na vrchu titulky: Vláda sa otočila reprezentáciám chrbtom. Ministerstvo zdravotníctva neprijalo nariadenie o vakcinácií reprezentácie. Denník informuje aj o vysokom víťazstve Španielska do 21 rokov na Litvou. Na French Open zostal zo Španielov už len Rafa Nadal, ktorý dnes zahrá so Schwartzmannom. Valencia rozbila Real a vo štvrtok sa rozhodne, kto postúpi do ďalšieho finále.

"Inaugurácia v ohrození" - AS píše, že Diego Llorente je druhým nakazeným Španielom. Švédska reprezentácia hlási pozitívnych Kuluvskeho a Svanberga, čo znamená, že prvý zápas Španielska na turnaji nie je istý. UEFA zostáva v napätí a Španielske ministerstvo zdravotníctva má rozhodnúť, či reprezentácia bude zaočkovaná. Na vrchu titulky denník píše, že mužstvo do 21 rokov má budúcnosť a rozbila Litvu po skvelej hre a góloch Guillamona, Brahima Díaza, Mirandu a Puada. Ramos čaká na telefonát a teraz by už prijal zmluvu na jeden rok. Valencia rozbila Real a vyrovnala stav súperenia. Mirotić je krok od neúčasti na Olympiáde. Iba Gasol ho môže presvedčiť, aby vycestoval do Tokia. Schwartzmann má obavy z Nadala a horúčavy.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.