Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Ponuka za Pellegriniho" - Mundo Deportivo informuje, že reprezentant Talianska je cieľom Barcelony ako posila do stredu poľa. Hráč má zmluvu v Ríme do roku 2022 a odstupná klauzula v jeho prípade má hodnotu 30 miliónov eur. Atalanta si však zabezpečila možnosť kúpy za nižšiu sumu. Juventus ponúkol Depayovi viac peňazí. Barcelona ponúkla Moribovi zmluvu na 4 roky. Marseille chce získať Coutinha na hosťovanie. Na vrchu titulky: zelená pre očkovanie - Španielsko dostane prvú dávku Pfizera. Nadal a Djoković vyhrali svoje zápasy a čaká ich semifinále French Open. Futsalisti pochovali Inter a teraz čelia Palme. Basketbalisti Blaugranas zakopli s Tenerife a o postupujúcom do finále ligy ACB rozhodne zápas v Palau.

"Lautaro žmurkol na Barcelonu," Sport tvrdí, že Argentínec pozdržal predĺženie zmluvy s Interom, kým od Barcelony nedostane oficiálnu ponuku. Jeho agent pre Sport ubezpečil, že "samozrejme, že by chcel hrať za Barcelonu". Tenerife si proti Barcelone vybojovalo tretí zápas. Armáda zaočkuje reprezentáciu - trvá polemika súvisia s La Roja. UEFA zadržiava trest za Superligu a zastavila disciplinárne konanie proti Barcelone, Realu a Juventusu. Nadal postúpil do semifinále French Open.

"Plány do budúcnosti" - L'Esportiu píše, že Barcelona chce s Moribom podpísať zmluvu na 5 rokov, pretože Koeman pre neho rezervoval miesto v prvom tíme a verí, že pokusy, ktoré prichádzajú z Premier League, nebudú úspešné. UEFA je nútená zastaviť disciplinárne konanie proti Barcelone, Realu a Juventusu. V prvej fáze európskeho šampionátu sa proti sebe postavia Francúzsko, Nemecko a Portugalsko. "Donútení k vynaloženiu úsilia, čomu sa bolo možné vyhnúť," basketbalisti Barcelony prehrali s Tenerfie po nevyrovnanom výkone. Hrdinský postup futsalistov Barcelony do ligového semifinále, keď otočili súperenie s Interom aj napriek vylúčeniu dvoch hráčov a trénera Plazu. Katalánske vodnopólistky sa postavili reprezentácii USA, pričom prehrali 12:13.

"Ak chce Ramos zostať, nech zavolá," Marca informuje, že Real čaká, kým kapitán urobí prvý krok. Klub považuje ponuku ročnej zmluvy so znížením platu o 10% za neplatnú. Ak stopér odpovie teraz a prijme ju, tak sa dohodnú. Denník informuje, že 11 hráčov Španielska do 21 rokov sa pripojilo k bubline a včera nebol hlásený žiadny pozitívny prípad. Káder bude zaočkovaný Pfizerom, hoci odborníci tvrdia, že protilátky sa vytvoria neskoro. Na vrchu titulky: súboj Nadala s Djokovićom v semifinále French Open. Rafa porazil Schwartzmanna a zajtra si zahrá proti Srbovi, s ktorým sa pred rokom stretol vo finále. Messi stále čaká na ponuku od Laportu. Ayuso oslnil počas ďalšej etapy na Gire do 23 rokov. UEFA pozastavuje disciplinárne konanie v súvislosti so Superligou. Tenerife si vybojovalo tretí zápas proti Barcelone.

"Neymar blokuje Mbappého," AS píše, že Brazílčan si vynútil zotrvanie Francúza, o ktorého má záujem Real a zrejme predĺži zmluvu s PSG. To vysvetľuje ostrý tón Al-Khelaïfi. "Nekonečná výzva," Nadal po veľmi náročnom zápase proti Schwartzmannovi si v semifinále zahrá proti Djokovićovi, ktorý taktiež stratil set, aby porazil Berettiniho. "Armáda zaočkuje reprezentáciu," Ministerstvo zdravotníctva potvrdilo, že reprezentanti dostanú Pfizer. "Predĺženie kontraktu, predaj alebo tribúna," Barcelona predá Dembélého ak nepredĺži kontrakt s klubom. Tenerife sa nevzdáva a Huertas predlžuje neistotu. "Finále pred finále," Real a Valencia hrajú o všetko. UEFA urobil krok vzad a pozastavila konanie proti Madridu, Barcelone a Juventusu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-06-10 16:03:37
Mafián z UEFA konečne sklapol. Nie som za SL v tejto podobe, ale to, čo tu predvádza UEFA s Čeferinom na čele je fraška. A "nová" LM - ešte horšie ako teraz. Tréneri tu bojujú za zníženie počtu zápasov v sezóne a oni to ešte navýšia. Lebo prachy...