Olympique Marseille má záujem o Philippeho Coutinha, ktorého v každom prípade majú v hľadáčiku aj kluby z Premier League ako sú Everton či Arsenal.

Brazílčan v uplynulej sezóne strávil väčšinu času na maródke kvôli problémom s kolenom. Zranenie menisku sa pritom nehojilo podľa očakávaní a záložník musel dvakrát podstúpiť chirurgický zákrok. Práve preto sa na trávniku neobjavil už dlhé mesiace.

Brazílske médiá v každom prípade uvádzajú, že Marseille má záujem získať Coutinha do svojich radov na sezónu 2021/2022, kde sa predstaví v Európskej lige. Francúzi chcú hráča získať na ročné hosťovanie, ale je otázne, či s tým Katalánci budú súhlasiť. Coutinho medzičasom pracuje na svojom návrate do futbalového kolotoča, čo potvrdil aj fotografiou na sociálnych sieťach.

Bývalý záložník Liverpoolu sa k Barcelone pripojil za 120 miliónov eur + 40 miliónov eur v bonusoch, ale počas svojho pôsobenia na Camp Nou ani zďaleka nepodával očakávané výkony. Už dlhšie sa hovorí o tom, že vedenie Blaugranas sa ho počas najbližšieho letného prestupového obdobia pokúsi predať. Otázne je, za koľko.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2021-06-10 11:15:44
No na hosťovanie nie
2021-06-10 11:33:47
Jeho bude problém prodat. A nejhorší je, že si ani nemůžeme říct, tak si ho necháme, snad bude hrát dobře, protože by jsme museli vyplatit další balík peněz Live za odehraný zápasy za nás. :-/