Tlač informuje, že agent Lautara Martíneza sa mal stretnúť s predstaviteľmi Realu Madrid, Atlética Madrid a Barcelony. Táto trojica klubov má veľký záujem získať argentínskeho útočníka do svojich radov. V každom prípade sa zdá, že cena hráča bude veľmi vysoká pre všetkých záujemcov.

Katalánci už jedného hrotového útočníka do svojho kádra získali - pred pár dňami bol oficiálne potvrdený prestup Sergia Agüera, ktorý bol hneď aj predstavený ako hráč Blaugranas. Vedenie Barcelony v každom prípade nezaháľa a chce do svojich radov získať ďalšieho špičkového hrotového útočníka. Vzhľadom na extréme vysokú cenovku Erlinga Hålanda sa pozornosť Barcelony upriamila na Lautara Martíneza.

Sky Sports Italia však píše o tom, že Inter za svojho hráča požaduje až 90 miliónov eur a to je pre Barcelonu tak či onak privysoká suma. Záujem o Lautara má aj Atlético Madrid, ale je potrebné poznamenať, že Corriere dello Sport nedávno informoval, že Inter odmietol ponuku Los Colchoneros na 40-50 miliónov eur.

23-ročný útočník v uplynulej sezóne odohral 48 zápasov, v ktorých nastrieľal 19 gólov a na ďalších 11 prihral. Nerrazurri na jej konci oslavovali zisk prvého ligového titulu od roku 2010.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-06-10 11:45:08
to by bol top nakup, mlady, behavy, golovy, argentincan..
2021-06-10 12:43:49
Ak sa podarí predať Roberta, Neta, Firpa, Bratwaitha, Coutinha, Pjaniča tak nejaké milióny by sa nazbierali a za tie dotiahnuť Martineza by sa možno podarilo. Ale ja osobne si nemyslím, že Martinez by bol pre Barcu ten správny výber.