FC Barcelona len nedávno oznámila príchod Emersona, keď ho z Betisu Sevilla vykúpila za 9 miliónov eur, ale zdá sa, že tento transfer Blaugranas vykonali len za účelom ďalšieho predaja, pretože potrebujú rýchlo zarobiť. Médiá priniesli informáciu, že Brazílčan môže odísť do Interu.

Je všeobecne známe, že FC Barcelona sa zúfalo snaží získať finančné prostriedky a pomôcť jej v tomto smere môže prestupová politika počas tohto leta. Emerson by sa mohol stať jedným z prvých hráčov, na ktorého predaji by Katalánci zarobili. SkySport Italy tvrdí, že agenti Emersona už rokujú s Interom. Transferová čiastka zatiaľ nie je známa, ale vie sa, že Betis Sevilla by z prestupu získal 20%.

Inter tento prestup potrebuje, nakoľko musí zaplátať dieru po odchode Achrafa Hakimiho, ktoré transfer je už takmer istý. Bývalý pravý obranca Realu Madrid má namierené do Paris Saint-Germain, hoci veľký záujem je aj zo strany Chelsea.

Barcelona má na druhej strane na poste pravého beka dostatok hráčov a určite viac potrebuje peniaze. Tie by do klubu mohli priniesť aj odchody iných futbalistov. Na predajnom zozname Blaugranas sa ocitli také mená ako Junior Firpo, Samuel Umtiti, Philippe Coutinho, Matheus Fernandes, Miralem Pjanić či Martín Braithwaite.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

14 komentáre
2021-06-11 08:00:41
To by byla škoda aspoň bychom měli konkurenci my. Univerzál není konkurence.
2021-06-11 08:03:52
Dúfam že to neni pravda, Na univerzála by sa mi pozeralo ťažko.