Španielske športové noviny dnes priniesli ďalšie informácie o stave možného príchodu Memphisa Depaya. Okrem toho píšu, že Barcelona hľadá ďalšieho stopéra.

Clement Lenglet, Lorenzo Pellegrini

Mundo Deportivo: Barcelona sa v Ríme informovala o situácii Lorenza Pellegriniho a do rokovaní o prestupe chce zatiahnuť Clementa Lengleta. Zdroje z prostredia francúzskeho stopéra v každom prípade ubezpečujú, že hráč chce zostať v metropole Katalánska a nemá záujem byť zapojený do žiadnej výmeny. Barcelona preto musí hľadať inú možnosť a je možné, že z klubu odíde Francisco Trincão. Rím na druhej strane neplánuje o odchode Pellegriniho rokovať a Barcelonu odkázal na odstupnú klauzulu v hodnote 30 miliónov eur. Taliani sa s obrancom pokúšajú predĺžiť zmluvu, ale ten žiada plat na úrovni 4,5 milióna eur.

Memphis Depay

Mundo Deportivo: Útočník sa naďalej odmieta vyjadriť k svojej budúcnosti, ale Barcelona zostáva optimistická. Kľúčovú úlohu v tomto smere zohráva Koeman, ktorý sa dlhodobo usiluje o príchod Depaya na Camp Nou. Barcelona zatiaľ nepanikári a verí v úspech operácie.

AS: Depay stále mlčí, takže jeho prestup už nie je taký istý ako pred niekoľkými dňami. Barcelona v každom prípade nemá záujem navýšiť finančnú ponuku pre útočníka a odkázala ho na slová Johana Cruyffa, ktorý raz uviedol, že "kto pochybuje o tom, či hrať za Barcelonu, toho nepotrebuje." Zabudnúť nemôžeme ani na to, že Juventus ponúka Holanďanovi o 3 milióny eur za sezónu viac ako Katalánci. Ak sa transfer neuskutoční, bude to pre Barcelonu tvrdý úder, pretože mužstvo potrebuje útočníka.

zdroj: mundodeportivo.es as.com
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2021-06-11 13:13:29
treneri sem nechcu prist, hraci sem nechcu prist..........
2021-06-11 13:15:39
Johann Cruyff ma neskutočnú pravdu. Tymto mottom by som sa drzal pri kazdom prestupe, kto to rak necíti, nech ide do riti! Proste niektorím hracom necvakne nikdy, ze hrat za Barcelonu = najlepsi a najcharizmatickejsi klub na svete, je privilégium!