Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Depay čoraz bližšie," Barcelona dúfa, že ukončí operáciu ešte počas tohto týždňa. Zemetrasenie s La Masii - s klubom sa rozlúčili García Pimienta, Roura, Altimira, García aj Amor. Taliansko odštartovalo Majstrovstvá Európy vo veľkom štýle. Reprezentácia Španielska bola zaočkovaná, bola im sľúbená aj prémia za víťazstvo na turnaji. Hádzanári Barcelony zabojujú o 10. titul v Lige Majstrov. Nadal prehral s Djokovićom po 4 hodinách a 11 minútach. Basketbalisti Barcelony porazili Tenerife a vo finále ligy ACB si zahrajú s Realom.

"Emerson môžu byť zapojený do operácie Lautaro," Inter má záujem o Brazílčana, ktorý môže nahradiť Achrafa Kahimiho. Barcelona by ho mohla začleniť do operácie, aby znížila cenu Lautara Martíneza na približne 55 miliónov eur. Joan Laporta prepustil Garcíu Pimientu a Guillerma Amora. Reprezentanti Španielska boli zaočkovaní a sú pripravení zabojovať na Majstrovstvách Európy. V otváracom zápase Taliansko porazilo Turecko 3:0. Veľký Djoković porazil Nadala v semifinále Roland Garros. Gasol potiahol Barcelonu do finále ligy ACB.

"Tvárou v tvár" - Barcelona si zahrá s Realom Madrid vo finále ligy ACB po víťazstve 89:72 nad Tenerife. Hádzanári Barcelony zas zabojujú o 10. trofej v Lige Majstrov. Alex Gómez: "Dúfam, že teraz sa všetko skončí lepšie." Robert Martínez je lídrom reprezentácie Belgicka, ktorá chce vyhrať EURO. Sergi Barjuan nahradí Garcíu Pimientu na trénerskej stoličke rezervy Barcelony. Mužstvo hokejbalistov Barcelony sa predstaví proti Reus v semifinále pohára. Djoković porazil Nadala na kurtoch Roland Garros a vo finále sa postaví Tsitsipasovi.

"Vždy s tebou, Rafa!" - Djoković porazil Nadala v súboji trvajúcom vyše 4 hodiny. Je to len tretia prehra Španiela na Roland Garros v 108. zápasoch. Srb si o titul zahrá s Tsitsipasom, ktorý porazil Zvereva. Španielsko je zaočkované a pripravené na boj na Majstrovstvách Európy. Vo finále ligy ACB sa schyľuje k súboju Barcelony s Realom Madrid. Mbappé: "Neviem, či PSG je pre mňa to najlepšie miesto." Rozlúčkový deň v Barcelone - odchádzajú okrem iných Amor a García Pimienta.

"Kolosálny" - Nadal sa lúči s Parížom po prehre s najlepším Djokovićom. Španiel povedal, že sa vráti s veľkou chuťou. Taliani začali Majstrovstvá Európy víťazstvom na Tureckom 3:0. Reprezentácia Španielska bola zaočkovaná a Diego Llorente sa mohol pripojiť k tréningom. Mbappé: "Je PSG tým najlepším miestom, kde môžem byť? Nepoznám odpoveď na túto otázku." Laporta prepustil Amora a Garcíu Pimientu. Clásico vo finále ligy ACB po víťazstve Barcelony nad Tenerife.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.