Téma príchodu Lautara Martíneza do Barcelony sa vracia. Memphis Depay má opäť bližšie do Barcelony. Neto je zas na odchode z Camp Nou a záujem prejavil Everton. Poďme si zhrnúť prestupové špekulácie, ktoré si médiá pripravili pre dnešok.

Memphis Depay

RAC1: Barcelona chce zabrániť tomu, aby sa v prípade Depaya zopakoval scenár s Wijnaldumom, preto útočníkovi v posledných hodinách predstavila vylepšenú ponuku. Klub mu v súčasnosti predostrel zmluvu na 2 roky s možnosťou predĺženia o jeden ďalší a zároveň vyšší plat s bonusmi. Teraz sa čaká na odpoveď Holanďana. Barcelona dúfa, že sa jej operáciu podarí uzatvoriť počas budúceho týždňa.

Mundo Deportivo: Katalánsky denník prináša iné informácie ako RAC1 a uvádza, že Barcelona ponuku nezmenila a ani nehodlá ponúknuť hráčovi lepšie finančné podmienky. Depaya má k prestupu do Barcelony presvedčiť to, že Ronald Koeman zostane trénerom prvého tímu.

Neto

Mundo Deportivo: Barcelona síce chce, aby brankár zostal v prvom tíme, ale jeho odchod je vysoko pravdepodobný. Neto nemôže očakávať taký prísun minút, aký by chcel, keďže Ter Stegen má nespochybniteľnú pozíciu. O Brazílčana má v každom prípade veľký záujem Everton. Nahradiť ho môže Iñaki Peña alebo Arnau Tenas z rezervy. V médiách sa objavili aj špekulácie o návrate Jordiho Masipa, pretože Real Valladolid vypadol z La Ligy.

Alejandro Balde

ParmaTV: 17-ročný ľavý bek sa ocitol v hľadáčiku Parmy, ktorá v uplynulej sezóne vypadla zo Serie A. Novým trénerom klubu sa stal Enzo Maresca, ktorý oceňuje schopnosti a talent Baldeho. Taliani v Barcelone už preverovali možnosti na získanie hráča, ale jeho odchod na trvalý prestup je málo pravdepodobný. V hre je skôr hosťovanie. Nie je vylúčené, že mladý obranca strávi predsezónnu prípravu s prvom tímom pod drobnohľadom Ronalda Koemana.

Lautaro Martínez

Sport: Argentínec prerušil rokovania o predĺžení zmluvy s Interom. Súčasný kontrakt je platný do roku 2023. Aktuálne každopádne platí, že rozdiel medzi požiadavkami Interu a ponukou zo strany Barcelony je tak veľký, že nad príchodom Lautara do Barcelony visí veľký otáznik. Športové riaditeľstvo Barcelony chce do operácie zatiahnuť aj Emersona, aby znížilo prestupovú sumu. Pre Inter ide o zaujímavú možnosť, pretože podľa všetkého príde o Achrafa Hakimiho a Taliani budú musieť nájsť náhradu. Ak by Brazílčan súhlasil s odchodom do Serie A, Lautaro by sa priblížil k dresu Blaugranas. Emerson však nemá vôbec v pláne odísť z metropoly Katalánska.

zdroj: RAC1, mundodeportivo.es. sport.es marca.com ParmaTV
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-06-12 14:18:49
Zase len ten Lautaro. Nemáme na neho a bola by škoda na neho míňať peniaze, keď je ešte stále hre Haaland v budúcom lete cez tú klauzulu. Taktiež Emerson dal jasne najavo, že teraz je s Brazíliou, ale čoskoro sa vráti splniť si detský sen s Barcelonou, čiže Inter môžeme vyvrátiť konečne.
Taktiež akú logiku má čo i len Baldého posielať na hosťovanie, alebo ho dokonca predávať keď nutne zháňame nejaké LB. O Akiemem nie je ani slychu odkedy odišiel na hosťovanie. To si fakt chceme takto poničiť talenty? Aj keby sa Balde neprebojoval do prvého tímu, tak by mal radšej zostať v B-čku.
2021-06-12 14:44:15
Čítať tieto články o možných prestupoch je zbytočná strata času. Stačia len nadpisy. Ešteže začali ME ....