Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Zachránený" - Eriksen počas zápasu skolaboval, oživovali ho, ale v súčasnosti sa nachádza v stabilizovanom stave. Minúty plné nepokoja držali v napätí celé EURO. Po desiaty titul - Barcelona porazila Nantes v semifinále a dnes môže vo veľkom štýle ukončiť éru Pascuala. Predĺženie Messiho zmluvy po Copa América. Klub očakáva, že hráč prijme ponuku. Basketbalisti Barcelony chcú zasadiť úder Realu v prvom zápase v boji o titul. Vallecas otvára boj o posledné miesto v Primera División. Djoković zabojuje s Tsitsipasom o 19. titul z Grand Slamu.

"Áno Depaya pre Barcelonu" - Holanďan akceptoval novú ponuku a na rozdiel od Wijnalduma nakoniec prestúpi na Camp Nou. Klub chce jeho prestup oznámiť počas budúceho týždňa, ale v predaji je už dres s jeho menom. Wijnaldum: "Odmietnuť Barcelonu bolo ťažké, ale PSG bol rýchlejší." Eriksen vystrašil všetkých - futbalista skolaboval v priebehu zápasu Dánska s Fínskom, no lekárom sa ho podarilo zachrániť. Copa América sa začína so štvoricou hráčov Barcelony. Barcelona si zahrá finále hádzanárskej Ligy Majstrov proti Aalborgu. Basketbalisti očakávajú najlepšiu formu od Mirotića.

"Na ceste po desiaty titul," Barcelona porazila Nantes a dnes si zahrá vo finále s prekvapením z Aalborgu, ktorý je poslednou prekážkou na ceste k zisku Ligy Majstrov na záver éry Pascuala plnej úspechov. Eriksen sa opäť narodil. Dán sa zotavuje v nemocnici po tom, aby v priebehu zápasu skolaboval a bol resuscitovaný priamo na trávniku niekoľko minút. Barcelona bojuje s Realom o titul v basketbale. V jej prospech hovorí Pau, v neprospech zápas na palubovke súpera. Barcelona sa postavila proti všetkému a v zápase s Palmou získala výhodu vlastného ihriska. Hlad po Primera - Girona chce odísť z Vallecas s výsledkom umožňujúcim spečatiť postup do Primera. Najočakávanejšie hokejbalové finále pohára.

"Už máme európskych šampiónov: lekárov" - obrovský strach po tom ako Eriksen skolaboval na ihrisku a oživovali ho viac ako 15 minút. Lekári ho stabilizovali a Dán je teraz v nemocnici a čaká na ďalšie testy. Gerard Moreno: "Našou hviezdou je tím." Útočník je pre mnohých lídrom, ale ten poukázal na tím. Účasť Nadala na Wimbledone je otázna. Ayuso prvým Španielom, ktorý vyhral Giro do 23 rokov. Real a Barcelona si zahrajú vo finále basketbalovej ligy ACB. Barcelona dnes zabojuje o hádzanársku Ligu Majstrov s Aalborgom. Dnes večer štartuje Copa América zápasom Brazílie s Venezuelou.

"Aký strach!" - Eriksen skolaboval v zápase Dánska s Fínskom a bol resuscitovaný, čo mu zachránilo život. Z nemocnice požiadal o obnovenie zápasu. "Jedno Španielsko podporuje, druhé nie," Morata hovorí o vakcínach. Belgičania vo veľkom štýle - dva góly Lukaku proti slabému Rusku. Posledný útok Mbappého - Real dúfa, že futbalista sa vzbúri proti PSG. Ayuso vyhral Giro do 23 rokov. 18-ročný mladík je najmladším víťazom v histórii. Gasol VS epický Real. Začína sa Clásico vo finále ligy Endesa.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.