Lionel Messi absolvoval tlačovú konferenciu pred začiatkom Copa América. Dnes o 23:00 nášho času odohrá Argentína svoj prvý zápas na turnaji proti Čile.

"Národnému tímu som vždy k dispozícii. Niekoľkokrát som bol veľmi blízko k zisku trofeje. Nepodarilo sa, ale budem sa o to snažiť naďalej. Vždy o to budem bojovať. Mojim najväčším snom je získať titul s Argentínou."

"Mal som šťastie, že na klubovej aj individuálne úrovni som vyhral všetko, ale bolo by pekné, ak by som dosiahol niečo aj s reprezentáciou. Myslím si, že sme v dobrej forme. Nestretli sme sa už dlho a na začiatku to bolo ťažké. V kvalifikácii sme odohrali 2 dobré zápasy, hoci sa skončili remízami."

"Turnaje s reprezentáciou sú vždy výnimočné. Nikdy som si nemyslel, že v tomto drese odohrám tak veľa zápasov. Vždy žijem zo dňa na deň a snažím sa zo seba dávať všetko."

"Máme nových chalanov, ale náš štýl je celkom jasný. Je čas preraziť, tento turnaj je pre nás možnosťou. Reprezentácia nikdy nezávisela odo mňa, vždy sme sa snažili mať silné mužstvo. Boli sme čoraz silnejší, neustále sa rozvíjame, ale sme na dobrej ceste."

"Je dobré získať tri body hneď na začiatku. Čile je však vždy ťažkým súperom."

"Možnosť nakazenia sa koronavírusom predstavuje riziko. Znepokojuje nás to, ale snažíme sa o seba starať. Nie je to ľahké."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-06-14 11:44:52
Nech sa ti to splní Leo ❤️
2021-06-14 11:53:02
velmi by som doprial titul v narodnom drese. ale ked vidim v akej forme hra Brazilia, bude to velmi velmi narocne.